Her er Danmarks kvindelige bonderøv

Mød landmanden Lone Vitus, der udlever sin drøm om 'fra jord til bord' på sin fantastiske gård, Brandbygegaard.

Hun er det kvindelige modstykke til bonderøven: en stolt gårdejer, glad kogekone og passioneret landmand. Lone Vitus, eller Lone Landmand som hun også kalder sig, lever et ægte, idyllisk bondegårdsliv langt fra alting og alligevel virkelig tæt på. Lone blogger nemlig om alt det, som hun oplever på hendes fantastiske gård på sin blog Lonelandmand.wordpress.com. Hvor bonderøven optræder på tv, er hun blevet lidt af en legende på nettet med sin spændende blog. I hendes finurlige historier og hendes flotte billeder kan man tydeligt fornemme Lones glæde ved naturen, råvarerne og det glade liv som landmand.

Drøm dig væk i bondegårdsidyl med det flotte fotogalleri fra Lone Landmands gård på Madogbolig.dk

En livslang drøm
Siden Lone var barn, drømte hun om at være at blive landmand, så da hun allerede som 26-årig, købte den firlængede gård Brandbygegaard, gik hendes drøm i opfyldelse. Til gården hører blandt andet 20.000 hektar køkkenhave, 250 frugttræer og en lille vinmark, som producerer 1200-1500 flasker rødvin årligt. Der er altså nok at se til på den store gård, så der er god grund til, at den passionerede landmand starter dagen kl. 5 om morgenen. Udover at passe gården og bloggen laver Lone Landmand, sammen med kæresten Søren, mad til selskaber. Opskrifterne kan man finde på bloggen.

- Min blog er også blevet en måde at formidle, hvad vi står for på gården. At vise en anden måde at gøre tingene på og skabe et helhedsbillede og en stemning omkring det, siger Love Vitus.

Prøv Lone Landmands nemme og meget lækre efterårsret: risotto med artiskok og kantareller

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08