Her er Annette Heicks bedste træningstip

Skuespilleren har opdaget en sjov træningsform, der giver en flot talje

Tv-vært, skuespillerinde, sangerinde og mor. Næste opgave bliver værtsrollen i det alternative protrætprogram ’Haps! Du er fanget’, der kommer på Kanal5 til efteråret. Annette Heick har rigeligt at se til, men alligevel tager hun sig tid til at arbejde på at få en flottere talje. Vejen dertil går gennem en af barndommens glæder: hulahopringen.

- Jeg er begyndt at bruge en hulahopring med halvandet kilos vægte på. Det er helt vildt sjovt, og skulle gerne give en flot talje. De første gange bliver man øm på maveskindet, men så vænner man sig til det, siger Annette Heick til alive.dk

På alive.dk kan du læse hvor tit Annette Heick vil have sex

Den 41-årige multikunstner har også forsøgt sig med mere håndfaste skønhedsmetoder. En rynke mellem øjnene er blevet fyldt ud med restylane, og området øverst i panden har fået botox en enkelt gang. Skønhedsklinikkerne skal dog ikke regne med at se mere til Annette Heick foreløbigt.

- Jeg synes ikke det ser fedt ud, når jeg kigger på dem, der har fået rigtig meget i. Så det skal være grelt, før jeg gør det igen, siger hun.

Kommer gerne i gummistøvler og tophue
Annette Heick vil ikke bruge flere timer foran spejlet. Det er livet for kort til, mener hun, men indrømmer dog en vis forfængelighed.

Lever Anette Heick i et perfekt ægteskab? Få svaret på femina.dk

 - Jeg er forfængelig, men jeg er også typen, der kan dukke up i bar røv og viklers eller gummistøvler og tophue. Livet er for kort til at gå op i det, men det afhænger også meget af mit humør. Nogle gange kan jeg da godt kigge på gamle billeder af mig selv og tænke: ’Ah, Anette. Kunne du ikke have gjort lidt mere ud af dig selv?’, siger hun.

Heicks nye program, ’Haps! Du er fanget’, har premiere den 17.september  på Kanal5.