Helle Hertz: Jeg er god til at knalde penge af

Skuespilleren Helle Hertz er et luksusmenneske. Men det er ikke dyre ting og botox, der er lig med luksus

Skuespilleren Helle Hertz, der netop er fyldt 69, kan til sommer sige farvel til de skrå brædder efter 50 år med teater. 

– Det er et nyt liv, der begynder for mig. Ikke at jeg agter at holde op som skuespiller. Jeg vil gerne blive ved med at lave noget her og der. Men det bliver et nyt liv. Og lige nu ved jeg slet ikke, hvad jeg skal stille op med det. Men jeg tænker, at der er mange muligheder. Jeg er jo ikke den, der sidder stille og ikke kan finde på noget at foretage mig, siger hun i et stort interview i SØNDAG.

Få svaret på om der en ny mand i Helle Hertz’ liv efter hun blev forladt af sit livs kærlighed to måneder efter sin 50 års fødselsdag?

Jeg har et stort shoppegen
Og selv om der nok skal være mange ting, man kan tage sig til når der ikke er et arbejde der kalder, så er der én hobby hun særligt bekymrer hende.

- Jeg har et meget stort shoppegen. Jeg er rigtig god til at knalde penge af rent ud sagt. Og da det bliver lidt småt med dem fremover, kan det godt være, jeg skal finde noget, der ikke koster penge, siger hun.

Jeg er en doven cigar
Og når det kommer til shoppingen og hendes levestil generelt, så er det ofte det magelige og behagelige valg, der har vundet over det mere fornuftige.

Få svaret på hvilke sygdomme som Helle Hertz har overlevet og, som hun stadig kæmper med

– Hvis jeg havde været flittigere med min krop og trænet lidt mere, havde den måske været endnu mere okay. Men det har jeg desværre ikke gjort. Og hvorfor ikke? Fordi jeg er en doven cigar! Jeg vil til enhver tid hellere sidde og læse en bog eller købe ind til en lækker middag. Jeg er et menneske, der kan lide at have det behageligt. Et luksusmenneske. Ikke på den måde, at jeg er optaget af at eje dyre ting eller få Botox sprøjtet ind. Den slags interesser mig ikke et hammerslag. Men jeg kan lide at spise god mad, jeg kan lide at sidde sammen med gode venner, jeg kan lide at hygge mig. Dét er luksus for mig, siger hun fortsat.