Helen Mirren: Derfor fik jeg aldrig børn

Skuespilleren Helen Mirren havde altid troet, at det var hendes skæbne at få en familie, men alligevel endte hun med aldrig at få børn.

Hun havde egentlig altid regnet med, at hun skulle være mor, men den lykkelige børnefamilie blev altså bare aldrig en realitet for den 67-årige skuespiller Helen Mirren. Hun blev i en sen alder gift med instruktøren Taylor Hackford i 1997 efter 11 års samliv.
Før det havde hun egentlig altid regnet med at få sin egen familie, men accepterede efterhånden, at det ikke var sådan, det skulle være. Dog har de undrende spørgsmål om barnløsheden fra det, hun kalder ’kedelige, gamle mænd’ været en kilde til irritation.

Dronning Elizabeth snød faktisk Helen Mirren for at spille en rolle under OL. Læs hvordan på billedbladet.dk

- Det var ikke min skæbne. Jeg blev med at tænke, at det var det, ventede på, at det skulle ske, men det gjorde det aldrig, og jeg var ligeglad med, hvad folk tænkte. Hver gang de sagde: ’Hvad? Ingen børn? Nå, men du må hellere komme i gang, gamle tøs’, så sagde jeg: ‘Nej. Skrid af helveds til!’, siger hun i et interview med den britiske udgave af Vogue.

Frygter dronninge-rolle
I 2007 vandt Helen Mirren en Academy Award for sin rolle som Elizabeth II i filmen The Queen og skal endnu en gang spille monarken i det kommende teaterstykke The Audience. Som om det ikke var nok, så har skuespilleren også spillet dronningen i tv-dramaet Elizabeth I og dronning Charlotte i The Madness of King George. Hun ser nu frem til at være en del af teaterstykket til trods for, at hun også frygter at hænge fast i dronninge-rollen.

- Selvfølgelig ville jeg ikke sige nej til den. Det er en dejlig rolle at tage bo i. Men på samme tid, var jeg ikke sikker på, at jeg ville tilbage dertil, siger hun ærligt.

Helen Mirren begejstrede alt og alle, da hun var på besøg i Danmark. Læs alt om visitten på billedbladet.dk

Helen Mirren er desuden kendt for sin rolle som den hårde detektiv Jane Tennison i det britiske tv-drama Prime Suspect.