Heidi Klum beundrer Victoria Beckham og Gwen Stefani

Modellen Heidi Klum beundrer Victoria Beckham og Gwen Stefani for deres stil, selv om de er to vidt forskellige kvinder.

Der er ingen, der er i tvivl om, at designerne Victoria Beckham og Gwen Stefani går meget op i deres personlige stil. Og derfor er det da heller ikke så underligt, at en kvinde som modellen Heidi Klum beundrer dem for deres tøjvalg og gerne ville gå på jagt i deres klædeskabe.

- Victoria har fantastiske kjoler og fantastiske høje hæle og er altid smart. Gwen er indgrebet af en rocktøs. Hun er ikke bange for at tage chancer og har en cool-faktor om sig, som jeg elsker, siger Hedi Klum til OK! magazine.

Heidi Klum holdt sidste år en sexet jul i troperne. Se billederne på seoghoer.dk

Den 39-årige model kalder til gengæld sin egen stil for eklektisk og mener, at en blazer eller en jakke er et must-have, hvis man skal være moderigtig som kvinde.

- Jeg elsker en god blazer eller en jakke. Det er så alsidigt, god til enhver sæson og forvandler en mundering fra dag til aften, siger hun.

Modeinteresserede børn
Heidi Klum, der er mor til fire børn, har altid været meget interesseret i mode og er glad for, at hendes børn deler den interesse.
- Det afhænger af, hvad du som mor, trækker dine børn i, og hvad de eksponeres for. Hvis de ikke har meget, så vil de bare ikke finde ud af det. Men jeg føler, at hvis det er til at betale, og hvis du kan vise dem, hvad der er ude i verden, så hvorfor ikke? Mine børn er altid blevet eksponeret for moden i verdenen. De ser ting, og de siger: ’Åh gud, det vil jeg have’, siger hun. 

Heidi Klum imponerede med sin stil ved årets Peoples Choice Awards, men det gjorde hendes kvindelige kendis-kolleger også. Se billederne i galleriet på elle.dk

Heidi Klum har været vært på talentkonkurrencen Project Runway siden 2004.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08