Gun-Britt Zeller: Min mand synes jeg bliver for tynd

Frisøren Gun-Britt Zeller er flittig med sin træning. Faktisk træner hun hver morgen, ligesom hun også oftest spiser sundt, og det betyder, at hun nogle gange taber sig.

Gun-Britt Zeller, 63, står klar med sin personlige træner hver morgen til at give den en skalle med træningen. Det føler hun er nødvendigt, med det job hun har. Det fortæller hun til magasinet Move i denne måned.

Vild med dans-værten Sarah Grünewald: Træning er ikke lige mig, se mere på Femina.dk

- Jeg træner hver morgen. De sidste mange år har det været sammen med en personlig træner, hvor fokus har ligget på crosstraining og minimalt brug af maskiner. I mit job er det ekstra vigtigt at være i god form, fordi man som frisør står så meget og let kan ødelægge knæene, siger Gun-Britt Zeller til Move.

Vil føle sig godt tilpas

Med daglig træning og sunde madvaner hænder det, at Gun-Britt Zeller taber sig, og det får en blandet modtagelse af hendes mand, Torben Zeller.

- Min mand synes indimellem, at jeg bliver for tynd, men jeg kan bedst lide at have en veltrænet og slank krop, som jeg føler mig godt tilpas i, siger Gun-Britt Zeller.

Sådan træner du, så det passer til din alder. Se mere på Femina.dk

Skejer ud, når hun er ude

Den slanke og veltrænede frisør vil dog ikke holde sig tilbage med den lækre mad, når hun går ud og spiser. Så vil hun hellere give træningen et ekstra nøk en anden dag.

- Jeg lever sundt til hverdag, men når jeg går ud og spiser, giver jeg los og nyder forkælelsen ved at spise og drikke præcis, hvad jeg har lyst til – så må jeg bare løbe en ekstra tur en anden dag, siger hun.

Sådan træner du mindre og taber dig mere. Få rådene på Femina.dk

 

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08