Gun-Britt: Vi vinterbadede på første date

Gun-Britt Og hendes mand havde en lidt atypisk første date. De løb en tur og sluttede med tur i havet

Hvad der bare skulle have været en hyggelig aften i venners selskab, endte for den kendte frisør Gun-Britt Zeller med at være årsagen til, at hun i dag er gift med Torben.

Hvordan mødte du din mand?
- Vi mødte hinanden for 22 år siden. Torben kom forbi hos vores fælles veninde, hvor jeg var til middag. Midt i middagen dumpede han ind ad døren.

Kærligheden kan være en svær én – på soendag.dk  får du tre kendte kvinders bedste kærlighedsråd

Han kom for sent, fordi han havde spillet en forestilling samme aften. Men så faldt vi i snak. Jeg syntes egentligt ikke, at han var min type, men han havde en god humor og var ret meget sin egen.

Hvad skete der så?
- Efter vi havde mødtes til middagen, tænkte jeg ikke så meget mere over det, men nogle dage senere ringede Torben og inviterede mig med ud på en løbetur. Det kunne være hyggeligt, så jeg sagde ja. Efter løbeturen forslog han, at vi vinterbadede. Jeg ville vise ham, at det kunne jeg sagtens. Så vi sprang i havet, og det var slut november, men det var super sjovt, og vi har faktisk været sammen siden.

Vinteren og kulden kan være hård mod dig og din hud. Soendag.dk giver dig svaret på, hvordan du undgår sprukne læber og tør hud

Hvad faldt du for ved din mand?
- Torben gør tingene på sin egen måde. Samtidig er han god til at give mig plads til at være mig selv, og så har han humor med stort H. Det betyder rigtig meget, når man ofte har travlt og kun lige ser hinanden ind og ud af døren.