Gravide Kim Kardashian: Jeg vil kende barnets køn

Reality-stjernen Kim Kardashian har netop annonceret sin første graviditet og er helt på det rene med, at hun skal kende barnets køn, inden det kommer til verdenen.

32-årige Kim Kardashian har nu forseglet det otte måneder gamle forhold til rapperen Kanye West med en graviditet. Reality-stjernen offentliggjorde for nyligt, at hun er 12 uger henne i sin første graviditet, og at både hun og kæresten er ellevilde over den forestående familieforøgelse.

Nu afslører Kim Kardashian, at hun selvfølgelig ønsker sig et sundt og raskt barn, men at hun også meget gerne vil kende barnets køn, inden det kommer til verdenen.

- Selvfølgelig vil jeg vide det. Jeg kan ikke finde ud af det endnu, men jeg vil gerne vide det. Ingen præferencer – jeg vil bare have et velskabt barn, siger hun i et interview med Us Weekly magazine.

Kim Kardashian blev kort før jul klandret for at vise lidt for meget mavedelle, men nu ved offentligheden, at den søde bule meget vel skyldes hendes voksende graviditet. Se billederne på seoghoer.dk

Svært at være gravid
Samtidig fortæller reality-stjernen, at hun har været heldig med sin graviditet, som indtil videre ikke har udløst morgenkvalme eller utilpashed.

- Jeg har været godt tilpas. Jeg har ikke haft nogen morgenkvalme, men det er stadig ikke det letteste. Folk siger altid, at det er let og sjovt. Det er afgjort en lektie i tilpasning af din krop og sådan nogle ting. Jeg har følt mig virkelig godt tilpas, så det er godt, siger Kim Kardashian.

Stjernen har sin søster, Kourtney Kardashian, som foregangseksempel. Hun er nemlig mor til tre-årige Mason og den seks måneder gamle Penelope og er begge gange kommet let igennem sine graviditeter.

- Selv min søster har fået det til at se så let ud, og det er ikke så let, som folk tror. Det er lidt smertefuldt, der er mange smerter forbundet med at vokse. Men jeg har hørt, at det er det hele værd, så det ser jeg frem til, siger stjernen.

Kim Kardashian har for sidste gang i lang tid vist sin slanke figur frem i en billedserie. Se de pikante fotos på seoghoer.dk

Kim Kardashians kæreste Kanye West delte den søde hemmelighed med sit publikum under en koncert i New York den 30. december, da han bad hoben om at stoppe musikken og at larme til ære for hans lillemor.