Gravid Kim Kardashian vraget som slanke-forbillede

Den gravide reality-stjernen Kim Kardashian kommer ikke til at repræsentere et slankefirma, når hun skal smide sin graviditets-vægt.

Jessica Simpson har gjort det. Jennifer Hudson har gjort det. Men 32-årige Kim Kardashian, der netop har annonceret, at hun er i lykkelige omstændigheder, kommer højst sandsynligt ikke til at gøre det. De amerikanske slankefirmaer Jenny Craig og Medifast har åbent meldt ud, at de ikke har tænkt sig at indgå kontrakt med den fyldige reality-stjerne, når hun en gang skal tabe sin graviditets-vægt.

Det vakte genlyd i kendis-verdenen, da Kim Kardashian før nytår annoncerede, at hun var gravid. Læs alt om nyheden på elle.dk

Vægtvogterne har lige nu stor succes med en ny kampagne, hvor sangerinderne Jessica Simpson, der har smidt over 27 kilo efter sin datters fødsel, og Jennifer Hudson er i front. Men Kim Kardashian kommer altså umiddelbart ikke til at slå følgeskab med de to stjerner.

Firmaet Medifast melder, ifølge TMZ, åbent ud, at de ikke er på udkig efter en kendis-frontfigur, mens en repræsentant fra Jenny Craig udtaler, at det i år vil fokusere på ’ægte resultater for ægte kvinder’, og at det nuværende samarbejde med den 42-årige sangerinde Mariah Carey vil fortsætte.

Kim Kardashian har vist sine flotte former frem i 3D på forsiden af magasinet World’s Most Beautiful. Læs mere på seoghoer.dk

Det er dog endnu uvist, om Kim Kardashian overhovedet er interesseret i at danne et nyt parløb med et slankefirma efter sit samarbejde med Quick Trim sidste år.