Forbrydelsen: Sara-Marie Maltha ved hvem morderen er

Hver søndag har du fulgt Rosa Lebech i Forbrydelsen 3, hvor hun kæmper for karrieren og kærligheden. Men hvad synes Sara-Marie Maltha, der spiller Rosa Lebech om politikeren, der har et forhold til statsministeren?

Hver søndag i otte uger har vi fulgt Sara Lund og Co. i jagten efter den kidnappede Emilie Zeuthen og i jagten efter den person der slog Louise Jelby ihjel.

Men ud over den højspændte historie, har danskerne også fulgt med i statsministerens forhold til Rosa Lebech, der er formand for Centerpartiet.

Sara-Marie Maltha mener, at livet er for kort til at klatte væk. Læs hvorfor på soendag.dk

Løfter sløret
Det er Sara-Marie Maltha, som er gift med instruktøren Bille August, der spiller Rosa Lebech, og i et interview med SØNDAG løfter hun sløret for, om hun egentlig selv kan lide Rosa Lebech.

– Som alle karakterer, jeg laver, er det vigtigt at forstå, at man som spiller ikke kan eller skal føle sig »hævet over« den person, man skal portrættere. Om man er enig i deres synspunkter og handlinger er ikke afgørende. Men man må finde frem til, hvad der gør dem til det, de er, med den information, man nu bliver givet, ved at tale med sine medspillere, instruktøren, forfatterne og så arbejde med det selv. Og Rosa Lebech ser jeg som en kvinde, der falder i med begge ben. En kvinde, der prøver at jonglere sin karriere og sit kærlighedsliv og taber sig selv undervejs, siger hun.

Forbrydelsen er ikke den eneste tv-serie, der samler danskerne foran tv’et. Hver lørdag følger danskerne med i Matador. På soendag.dk får du svaret på, hvad det har betydet for Kirsten Olesen, at hun som ung spillede Agnes

Og samtidig bekræfter hun, at hun da naturligvis kender svaret på det spørgsmål, som rigtig mange danskere byder deres hjerner med.

Men afsløre, hvem morderen er – det vil hun ikke.