Flyrejsende storflirter med kabinepersonalet

Der bliver flirtet flittigt om bord på fly. Det viser en ny undersøgelse foretaget af rejsesøgemaskinen Skyscanner, der samtidig kan afsløre, at briterne er det folkefærd, der med størst sandsynlighed slutter sig til den sagnomspundne mile high club.

’Love is in the air’ er et legendarisk disko-hit fra 1977. Men det er også beskrivelsen af, hvad der dagligt udspiller sig i ti kilometers højde. Om det er den tynde luft eller udsigten til sol og sommer og ingen trivielle forpligtelser, som giver mange af os lyst til at tage hul på ferieflirten, allerede inden vi er landet, skal være udsagt.

Ved du hvordan du undgår jetlag, når du skal ud at rejse på vinterferien? Læs guiden på udeoghjemme.dk

Faktum er, at rejsende bliver vilde i varmen, når de er ude og flyve. Det viser en undersøgelse, som den internationale rejsesøgemaskine Skyscanner.dk har foretaget blandt 700 kabineansatte.

Faktisk viser det sig, at 75 procent af kabinepersonalet i undersøgelsen har oplevet at blive inviteret på en date, mens de var på job. Og romancerne i luften har tilsyneladende gode kår for at blomstre for blandt dem, der er blevet inviteret på en date. 14 procent har nemlig taget imod tilbuddet.

Briterne flirter mest
Kabinepersonalet i undersøgelsen anser briterne som det folkefærd, der med størst sandsynlighed slutter sig til den legendariske mile high club. Men det er ikke kun briterne, der har den slags lumre planer. Australiere, tyskere, franskmænd og brasilianere scorer også højt i kabinepersonalets vurdering af de fire nationers mile high club aspirationer.

Er du gravid og planlægger du en ferie? Læs om reglerne for graviditet og flyvning på mama.dk

 - Vores undersøgelse viser, at briterne åbenbart er villige til at gøre det, der skal til for få en intim lille hyggestund i 10 kilometers højde. Men det ser også ud til, at mange rejsende er på udkig efter lidt romantik på vej på ferie. Og oddsene for at lykkes med flirteriet er jo ikke helt dårlige, når mere end hver tiende passager lykkes med at få ja til en date. Det giver forhåbninger til de singler, som skal ud og flyve på Valentines Day. For hvem ved – måske er flyturen starten på en helt anden romantisk rejse, siger Maria Paulsen, der er marketingassistent hos Skyscanner.