Fallulah: Min kæreste støtter mig 100 procent

Sangerinden Fallulah priser sig lykkelig over at have forelsket sig i en mand, der bakker hende op i alt, hvad hun foretager sig.

Selv om den 27-årige sangerinde Fallulah har skrevet mange sange om ulykkelig kærlighed, så har hun ikke selv noget at klage over på den front lige nu. For kæresten Thomas Holm, der selv har hittet med sangen Nitten, støtter hende og hendes karriere rigtig meget.

- Jeg er hverken pessimist eller optimist. Jeg er realist. Men nu er jeg sammen med én, hvor det går rigtigt godt, så jeg er optimistisk med kærligheden. Jeg har én, som jeg stoler 100 procent på i mit liv, og som har rigtig stor forståelse for de ting, jeg gør, og omvendt. Vi støtter altid hinanden rigtig meget, siger hun i et stort interview med Femina.

Skuespilleren Laura Bro mener selv, at hun lider af en hensynsbetændelse. Læs mere på femina.dk

Musikeren Thomas Holm må dog indse, at han ikke har nydt lige så stor berømmelse som sin smukke kæreste, når det gælder musikken. Men derfor har han dog ingen kvaler over at være hendes kavaler på den røde løber.
- Jeg tror, han lige skulle vænne sig til det i starten, fordi det gik så stærkt for mig. Jeg skulle også lige vænne mig til det. Men han støtter mig 100 procent, og han har ikke noget imod at være med som min date på den røde løber. Jeg tror ikke, der er mange mænd, der kan rumme det, som han kan. Han er en helt særlig person, og det sætter jeg rigtig stor pris på, siger Fallulah.

Skuespilleren Anne Louise Hassing var med til Cannes-festivalen på grund af sin rolle i filmen Jagten. Læs på femina.dk hvorfor hendes deltagelse endte i vild forvirring

Og netop det, at kæresten støtter hende så ubetinget er vigtigt for sangerinden, der selv har oplevet at miste sin far i en meget tidlig alder. Hun var ni år, da hendes rumænske far døde af kræft.

- Jeg føler, der er et stort tomrum efter min far. Det er et tomrum, jeg ikke kan fylde op. Jeg kan kun tage de år, jeg havde med min far, og så sætte pris på dem, siger hun.

Fallulah er lige nu aktuel med albummet Escapism, der udkom den 4. februar.