Fallulah: Jeg drømmer om Letterman

Sangerinden Fallulah har siden barndommen drømt om at stå på en scene, og med hårdt arbejde er det ny lykkedes hende at slå igennem i Danmark.

Intet kommer let hvis man drømmer om en karriere som musiker. Det kan den 27-årige sangerinde Fallulah skrive under på.  I hendes barndom var forældrene en del af en dansegruppe, som optrådte ved en restaurant i Tivoli, og den lille pige drømte om, at det en dag kunne blive hende der skulle underholde. Bare ikke som danser men som sangerinde ved Fredagsrock.

Fallulah har tre ting, der især betyder noget for hende. Læs hvilke på femina.dk

I dag er den drøm nået, selv om Fallulah måtte ind omkring en af restauranterne som tjener, før hun oplevede det, og nu kan hun se tilbage på, hvor langt hun er nået i sin karriere som musiker.

- Jeg skulle spille til Fredagsrock, og der var virkelig mange mennesker. Fra scenen kunne jeg kigge hen på restauranten, min gamle arbejdsplads. Se selv, jeg gjorde det sgu, tænkte jeg. Det var dejligt, siger hun i et interview med magasinet Metronyt.

Drømmer om udlandet

I gymnasietiden fordrev hun fritiden med at indspille numre, og lægge dem på nettet. Det var paradoksalt, at hendes interesse gik mod sangen, fordi hun var ud af en familie af dansere.  I dag er musik hele hendes liv, og noget hun ikke kan slippe, selv når hun står i køen i Netto. Men drømmen om at nå ud som kunstner stopper ikke ved det danske publikum.

- Min allerstørste drøm er at spille i David Lettermans show. Det har jeg drømt om, siden jeg var helt lille. Jeg vil rigtig gerne slå igennem i England og USA. Det er de største markeder, og derfor er det også en ret svær opgave. Nogle gange handler det om held. Andre gange er det hårdt arbejde, der skal til. Man skal i hvert fald ikke skrue forventningerne i vejret – så bliver man skuffet alt for tit, siger Fallulah til Metronyt.

Fallulah har været kæmpe fan af Spice Girls. Læs hvorfor på billedbladet.dk

Sangerinden debuterede i 2010 med albummet The Black Cat Neighbourhood, og fulgte efter med Escapism i februar.  I 2011 vandt hun P3 Prisen ved P3 Guld samt priserne Årets Danske Hit og Årets Danske Producer ved Danish Musicawards.