Få mere energi med tantra-massage

Når man taler om tantra, så ledes tankerne oftest hen på det seksuelle. Er det ikke noget med nogle bestemte stillinger og teknikker og den slags? Men tantra er faktisk meget mere end det. En tantra-massage kan f.eks. give dig ny energi og glæde ved livet.

Føler du dig træt og uoplagt, og er det nærmest en kamp at komme ud af sengen om morgenen, så skulle du måske overveje at kaste dig ud i en tantra-massage? Det er i hvert fald et godt bud fra Adinatha, som er stifter af Tantra Templet i Valby, hvor han også arbejder som behandler:

Sprudlende, men afslappet
- De fleste mennesker har en masse energi, som er fastlåst og ikke i brug. Tantramassage udført korrekt kan frigøre spændinger og åbne blokeringer i energibanerne, som gør at ens naturlige energi kan flyde meget mere frit. Resultatet er, at man føler sig meget mere levende, nærmest sprudlende, samtidig med at man er meget afslappet, fortæller han til Oestrogen.dk.

Sådan foregår en tantra-massage. Se videoen på oestrogen.dk

Erotik er kun en lille del af tantra
Adiantha understreger også, at den gængse opfattelse af, at tantra kun handler om erotiske øvelser, er helt forkert.
- Den erotiske del af tantra er bare omkring 10% af hele den videnskab, som ligger bag, og som handler om hvordan man lever livet rigt og fuldt, slår han fast.

Brug energierne rigtigt
Men når dét er sagt, så ér det seksuelle også en del af tantraen. Den tantriske filosofi koncentrerer sig nemlig om kroppens energier, og dér er den seksuelle en af de allervigtigste. Derfor er en tantra-massage også en meget sensuel massage, som går ud på at vække den erotiske energi, men kontrollere den, så den ikke bliver brugt til en kortvarig seksuel udløsning, men derimod bliver sendt rundt i kroppen, hvor den både giver ny energi, men også kan virke helbredende på krop og sjæl.

Opnå ekstase med tantrasex. Læs mere på oestrogen.dk

Ikke kun en fræk oplevelse
- Man kan let komme til at tænke på tantramassage som en 'fræk' oplevelse, og man skal næsten opleve en massage eller tale med nogen, der har prøvet det, for at forstå at en tantramassage er meget, meget mere end erotisk, fortæller Adinatha videre til Oestrogen.dk og fortsætter:

- Det er først og fremmest en utrolig sanselig oplevelse, hvor man via sanserne lukker op til de indre verdener, og derefter er det også muligt at vække den erotiske energi og bruge den til at bane sig vej gennem alt det, vi tror vi er, til daglig - alle vores forsvar, barrikader, forestillinger - så vi kan opleve vores hjerte, vores maskulinitet eller femininitet, vores sande natur, direkte og uden ord.