Få Julia Roberts store skønheds-hemmelighed

Oscar-vinderen Julia Roberts er blevet ældre på smukkeste vis, og skønheden har nogle meget jordbundne tips.

Den 44-årige skuespiller med det flammende røde hår indrømmer, at det ikke bliver til det helt store indenfor skønhedsrutiner i det daglige, idet det er svært for hende at finde tiden til at pusle om sig selv - og samtidig nå at klæde sine tre børn på, inden familien forlader hjemmet. På disse dage sværger hun til store, sorte solbriller.

Julia Roberts helt store skønhedshemmelighed er et, hun har fra sin bedstefar, og det er at putte bagepulver på sin tandbørste og på den måde børste tænderne blændende hvide.

Ærlige Uffe Buchard: Derfor bruger jeg botox. Læs mere på Elle.dk

- Han plejede at putte en stor mængde af det (bagepulver red.) på sin tandbørste. Og han havde kun ét hul i tænderne hele sit liv, fortæller Julia Roberts om sin bedstefars hvide smil, som hun må siges at have arvet. Skuespilleren er kendt for sit store, brede og blændende smil.

Når hun bare har lidt mere tid om morgenen, vælger Roberts at tage mascara på vipperne, da det ifølge hende får én til at se ud som om, ’man lige har fået en god, lang lur’.

Adspurgt, hvad hun synes om botox og plastikkirurgi, svarer den sympatiske skuespiller, at hun er for alt det, der gør én glad.

75-årige Jane Fonda udgiver Fitness-video til Primetime-kvinder. Læs mere på Elle.dk