Få Christina Applegates bedste stiltips

Skuespilleren Christina Applegate deler ud af sine bedste stilerfaringer på sin personlige blog.

41-årige Christina Applegate har uden tvivl været på en rejse igennem livet, der har budt på mange udfordringer. Hun har fået begge bryster fjernet efter at være blevet ramt kræft, og sygdommen gjorde, at det var uvist, om hun nogensinde ville kunne få børn.

Men sidste år lykkedes det hende alligevel at blive mor til en lille datter, og det har nu gjort, at Christina Applegate ser anderledes på hele sit liv og sin personlige stil.

- Jeg har altid været en stærk tilhænger af friheden til at udtrykke sin egen personlighed. Det er noget, som har hjulpet mig både i mit eget liv og min karriere, og det er noget, som jeg tilskynder min datter til. En rejse, kan ikke være rejse uden forandring gennem årene, min egen personlige stil har helt afgjort været igennem mange faser, skriver hun på sin blog.

Derfor deler stjernen nu ud af sine personlige stilerfaringer. Læs med her og bliv klogere.

Efter en alvorlig kræftsygdom, var det uvist om Christina Applegate nogensinde ville kunne få børn, men sidste år blev hun endelig mor til en lille pige. Læs mere på kigind.com

Gå ikke i høje hæle med mindre, du er nødt til det
Jeg har ikke haft høje hæle på i årevis – med mindre, jeg er nødt til det, altså! Flade sko er bare lettere, når man skal løbe så meget rundt, som jeg, og de kan stadig være ret smarte. En ægte stilerklæring, er, at elsker jeg Fiorenti & Baker støvler – de er så stilfulde og stadig utroligt behagelige.

Ej nogle få nøgle-beklædninger
Et af mine yndlings-tricks er at eje nogle få nøgle-beklædninger, som fungerer for dig. En af mine favoritter, ud over et par gode støvler, er en god, dekonstrueret jakke. Du kan smide sådan én over stort set alt, og pludselig har du en fantastisk mundering! Ud over nøgle-beklædninger, så kan et par nøgle-brands også gøre en verden til forskel.

Gør tingene lette
Ubesværet stil er meget lettere, når du tager så meget arbejde ud det af som muligt, og det strækker sig helt til, hvordan du ordner indkøbene. Når tid og energi er essensen, så kan online shopping være en stor lettelse. Tro mig, når jeg siger, at der foregår en del online shopping i min husholdning – og ikke kun til mig! At handle ting til husholdningen og børnetøj kan være udmattende – hvis ikke næsten umuligt, og jeg er glad for at undgå det så snart, det er muligt.

Jeg er stor stamkunde hos online sites som Diapers.com, og jeg elsker så afgjort bekvemmeligheden ved FabKids.com. Du får en personaliseret hoved-til-fod mundering med bare et klik plus fri fragt og returnering – og det er faktisk en sjov, behagelig oplevelse, hvilket er sådan, det skal være! At handle børnetøj har virkelig aldrig været nemmere.

Lær dig selv at kende
En af de fordele, der kommer med at blive ældre, er, at du får en meget bedre forståelse af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Der er en million tendenser, og ikke alle vil fungere på dig. Lær at omfavne, hvad der fungerer bedst for dig som et individ. Dette kan være uvurderligt, når det kommer til personlig stil – og faktisk også med andre aspekter af dit liv.

Efter et forlist ægteskab, har Christina Applegate fundet lykken med ægtemanden Martyn LeNoble. Læs mere på kigind.com