Få Anne Mette Ørskovs sundhedstips

Der skal være plads til nydelse, hvis man ifølge Anne Mette Kirk Ørskov skal leve et sundt liv. Nydelse kombineret med løb, yoga og mættende morgenmad. IN har talt med TV 2 Nyhederne-reporteren, om hendes sunde vaner.

Hvordan holder du dig i form?
- Jeg går lange ture med familien eller løber en tur fra morgenstunden. Derudover er jeg netop begyndt til Hatha-yoga sammen med en veninde. Før det trænede jeg meget til en yoga-dvd derhjemme.

Har du en lille last?
- Jeg er på ingen måde fanatisk, når det kommer til mad, og jeg har heller aldrig budt min krop en slankekur. Jeg tror, det er sundere at have et afslappet forhold til mad og nyde et stykke lakrids eller chokolade en gang imellem. Jeg elsker især de luksuriøse lakridser fra Johan Bülow, som man kan få i alle mulige varianter.

Se Anne Mette Kirk Ørskovs favoritter i galleriet på IN.dk

Hvad spiser du til morgenmad?
- Jeg spiser ofte havregrød med masser af frugt til morgenmad. Jeg har en stor appetit om morgenen, så det skal være noget, der mætter.

Hvilket træningsudstyr bruger du?
- Mit eneste udstyr er min yogamåtte, mine løbesko, som jeg udskifter jævnligt, samt min iPhone, som jeg hører musik på, mens jeg træner.

Hvad er dine skønhedsrutiner?
- Jeg forsøger at finde effektive produkter, der ikke kræver for meget, da jeg ofte har en travl hverdag. Min hud er sart, så jeg er rigtig glad for Avedas All-Sensitive-serie. Jeg bruger også Suki Eye Repair Balm, som er genial til hævede øjne. Makeup bruger jeg og får lagt hver dag, men hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke skal på tv, bruger jeg kun makeup, hvis jeg skal ud.

Læs også, hvordan Ole Henriksen blev Mr. Skin King på IN.dk