En trussetest afslører om du vil være utro

Griber du de trusser, der ligger øverst i bunken, inden du drager af sted til julens fester? Eller har du nøje sørget for, at netop dine mest sexede blondetrusser ligger parat?

Ifølge Jesper Bay-Hansen, der er læge, sexolog og ejer af Klinik for Sexologisk Rådgivning, bør du gå dine intentioner efter i sømmene, hvis du er i et forhold og alligevel udvælger noget særligt frækt undertøj, når du skal til julefrokost. Han betegner det som trussetesten. Det skriver DR.dk

- Mit bud på en advarselslampe, man kan bruge på sig selv inden julefrokosten, er: Trussetesten, som kan være en måde at opdage, om man er på vej ud i en juleflirt eller et sidespring, siger Jesper Bay-Hansen til DR.dk. Han forklarer, at hvis du har valgt at tage frække trusser på, så skal du overveje, hvem du gør det for.

Er du single og må gerne? Her får du guiden til at score et engangsknald. Se den på Tidenskvinder.dk

Det er nærmest tilladt
At der er relativt stor risiko for at være utro til en eller flere af årets julefrokoster, skyldes ifølge lægen og sexologen, i høj grad det markante indtag af alkohol til disse fester. Men der kan også ligge en form for social accept i konceptet.

- En medspillende årsag kan også være, at mange har en usagt forventning om eller større accept af seksualiserende adfærd, sex eller sidespring i forbindelse med julefrokoster, siger Jesper Bay-Hansen til Dr.dk.

Lægen og sexologen er netop nu aktuel med bogen ’Få mere lyst’, der handler om, hvordan vi plejer lysten til hinanden i parforholdet. 

Sådan laver du en handleplan for at få mere lyst. Se den på Femina.dk