Emma Stone: Hylende morsomt, at jeg er stilikon

Skuespiller Emma Stone mener ikke selv, at hun er et stilikon, og griner af Vogues udnævnelse af hende som 2012’s bedst klædte kendis.

Det er i hvert fald ikke den 24-årige skuespiller Emma Stones egen skyld, hvis folk mener, at hun er velklædt. Det er nærmere bestemt hendes stylist Petra Flannery der kan tage hele æren for, at modemagasinet Vogue har udnævnt hendes som 2012’s bedst klædte kendis, lyder det ærligt fra stjernen.

- At blive udnævnt som bedst klædte var hylende morsomt. Jeg mener: Jeg har en stylist, og hun er fornuftens stemme bag alt, jeg har båret på den røde løber igennem de seneste år. Hun ved, at jeg ikke vil klæde mig som en eventyrprinsesse, bære en masse glitter eller noget andet, der får mig til at se ud som en victoriansk dukke. Hvis jeg kunne bære disse ting og ikke ligne Dakota Fanning, da hun var otte, så måske, men jeg klæder dem bare ikke, siger hun i et interview med den britiske udgave af magasinet Glamour.

Kunne du tænke dig at vide om Hollywood-stjernen Emma Stone? Så læs de ti seje fakta om hende på viunge.dk

Måtte ikke vise bh-stropper
Emma Stone, der er kendt for sin hovedrolle i komediefilmen Easy A, hylder samtidig sin mor, Krista, for at have fortalt hende igennem opvæksten, hvad hun skulle undgå at klæde sig i som voksen, og hun føler sig nu så selvsikker, at hun ikke ligger søvnløs over sine indre usikkerheder.

- Da jeg var teenager, og de seje piger gik i deres pyjamasbukser i skole, forbød min mor at gøre det – eller at lade mine bh-stropper være synlige. Alle har dele af deres kroppe, som de ikke kan lide, men jeg har ikke tænkt mig at være søvnløs over det, siger hun.

Det var ren lykke, at kollegaen Andrew Garfield faldt pladask for Emma Stone under indspilningen af The Amazing Spiderman. Læs alt om romancen på viunge.dk

Emma Stone vil endnu en gang spille rollen som Gwen Stacy i efterfølgeren til The Amazing Spiderman som får premiere til næste år.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08