Elizabeth Hurley: Jeg gider ikke være super-tynd

Skuespilleren Elizabeth Hurley har opgivet at være åleslank og mener, at hendes former bidrager til et ungt udseende.

At stræbe efter det åleslanke skønhedsideal er bestemt fortid for den 47-årige skuespiller Elizabeth Hurley. I dag har hun en afslappet kostplan og træningsrutine, fordi hun er overbevist om, at hendes naturlige kurver er med til at holde hendes udseende ungt.

- Jeg holder hele tiden øje med, hvad jeg spiser for nu, når man er ældre, bliver man nødt til at lave bevidste beslutninger, hvis man vil forblive relativt tynd. Men som man bliver ældre, så ser det faktisk ikke attraktivt ud at være super-tynd, siger hun i et interview med det russiske magasin Tatler.

Hemmeligheden bag Elizabeth Hurleys skønne udseende er fugt og masser af det. Læs også hvorfor hun hader radiatorvarme i skønhedsinterviewet på elle.dk

Elizabeth Hurley, der er mor til tiårige Damian, afslører, at hun for nyligt har droppet sukkerholdige fødevarer og har reduceret sit koffein-indtag, fordi hun har levet lidt for godt i julen. På Twitter har hun i en række opdateringer ladet sine fans følge med i, hvordan hun nu forsøger at dyrke sunde spisevaner.

- Mit sunde 2013 er startet. Ja! Lange, hurtige gåture med hundene og nul sukker eller noget med hvidt mel. Og lidt mindre koffein. Og flere grøntsager, skriver hun blandt andet.

Glæder sig til at blive gift
Stjernen, der for nyligt har optrådt i tv-serien Gossip Girl, har desuden afsløret, at hun skal giftes med den australske sportsmand Shane Warne så snart, de får tid.

- Vi ville elske at blive gift, og det er øverst på vores huskeliste, men vi har ikke fået det gjort. Det er logistisk ret svært, fordi halvdelen af familien er i Australien og halvdelen er her. Vi blev forlovet meget tidligt, fordi vi tænkte, at det var meget vigtigt for børnene at vide, at der var seriøse intentioner bag det, og at vi virkelig havde i planerne at bygge vores egen familie på et andet plan, siger hun.

Elizabeth Hurley insisterer da også på, at hendes søn stadig er det vigtigste i hendes liv, selv om hun skal giftes med en ny mand.

- Selvfølgelig har Shanes børn stadig deres mor, og Damian har stadig Arun, men at vi bliver gift handler virkelig om børnene og os. Damian kommer altid først. Arbejdet kommer bagefter, at forsøge at være en god ven for mine venner og en god forlovet for min forlovede kommer på tredjepladsen, og alt det andet er totalt kaos, siger hun.

Der er ingen tvivl om, at Elizabeth Hurley og Alexa Chung deler den samme tøjsmag. Døm selv hvem der gør det bedst på elle.dk

Elizabeth Hurley dannede par med kollegaen Hugh Grant i 13 år indtil parret gik fra hinanden i 2000. Hun har nu dannet par med Shane Warne siden 2010.