Dylan McKay: Jeg vil slå Brenda ihjel

Luke Perry, der spillede rollen som Dylan McKay i tv-serien Beverly Hills 90210, lægger ikke skjul på, at han ikke har et nært venskab med tv-kæresten Shannon Doherty.

Legen er egentlig meget simpel: Du skal vælge, hvem du helst vil giftes med, slå ihjel eller have med sex blandt tre personer. Og da skuespilleren Luke Perry, der spillede rollen som Dylan McKay i tv-serien Beverly Hills 90210, var gæst i det amerikanske radioprogram Watch What Happens Live, var det ret oplagt, hvem han skulle vælge imellem: Det skulle selvfølgelig være de kvindelige hovedroller fra den legendariske tv-serie.

Selv om tv-serien Beverly Hills 90210 er udødelig, så er stjernerne det ikke. Se hvordan de aldrende skuespillere ser ud i dag i galleriet på seoghoer.dk

I rollen som Dylan McKay var han kærester med Brenda Walsh, før han kastede sin kærlighed på hendes bedste veninde Kelly Taylor spillet af Jennie Garth. Og det var rent faktisk sidstnævnte, som han helst ville vælge, hvis han fik valget i dag.

- Kelly for hun har flest penge, lød svaret.

Radioværten Andy Cohen gik så videre til at lege med valgmulighederne ’giftes, have sex med eller slå ihjel’ om de virkelige skuespillere og ikke deres karakterer, og Luke Perry, der i dag er 47 år, var ikke i tvivl.

- Jeg ville giftes med Tori (Spelling red.), for jeg lovede hendes far, at jeg ville passe på hende. Det er den bedste måde, jeg kan gøre det på, sagde han om løftet til den afdøde tv-producer Aaron Spelling, der stod bag serien.

Vil slå Shannon Doherty ihjel
Det har aldrig været nogen hemmelighed, at der var en del skærmydsler i kulissen mellem Luke Perry og Shannon Doherty, og årene har ikke bidraget til at dæmpe gemytterne.

- Jeg ville slå Shannon ihjel, for det ville hun ønske. Og det er den eneste grund. Og hvad var den sidste mulighed?

Radioværten mindede Luke Perry om, at den sidste mulighed var, hvem han ønskede at have sex med, og her faldt valget meget naturligt på Jennie Garth, som endnu ikke var blevet nævnt. I virkelighedens verden er hun for nyligt blevet sat i forbindelse med musikeren Jeremy Salken efter sin skilsmisse fra skuespilleren Peter Facinelli sidste år.

Shannon Doherty blev i den grad fuppet, da hun troede, at hun havde vundet en stor gevinst i Lotto. Læs mere om fupperiet på billedbladet.dk

Luke Perry sluttede desuden sin medvirken i radioprogrammet af med at huske tilbage til tv-optagelserne dengang i 90’erne og afslørede for seerne, at Jennie Garth kyssede godt, og at han syntes, Shannon Doherty havde en dejlig duft.

Skuespilleren selv er stadig single. Han var gift med Minnie Sharp, som han fik to børn med, fra 1993 til 2003.