Drew Barrymore: Sådan holder jeg mig skøn

Skuespilleren Drew Barrymore har valgt at lancere sin egen kosmetiklinje. Læs alt om stjernens skønhedsrutiner her.

Mange husker nok skuespilleren Drew Barrymore køre 90'er stilen med make-up igennem i filmen Mad Love. Nu er hun snart aktuel med sin egen kosmetiklinje kaldet Flower by Drew Barrymore, og i samme ombæring deler hun ud af sine egen skønhedstips i et interview med OK! Magazine.

Det er faktisk lykkedes vores egen danske Sharin Foo at imponere Drew Barrymore. Læs hvordan på billedbladet.dk

Hvilken læbestift har du på?
Chocolate Lily. Det er sjovt, da vi udviklede denne farve, havde jeg intet begreb om, at jeg ville ramme noget 90'er agtigt, og det fungerer perfekt til netop det. Jeg vidste det, da vi designede vores Toffee-lipliner – som jeg også har på – der gik det op for mig. Dengang brugte jeg lipliner over det hele.

Hvad har været din yndlings-make-up?
Omgående tænker jeg på en underlig film med titlen Mad Love. Der var mange vaskebjørns-agtige øjne og meget fremhævede læber.

Hvorfor ønskede du din egen make-up-linje?
Jeg putter sjældent mit navn på noget, fordi jeg efter 35 år er meget skeptisk over for den kultur. Jeg ønsker ikke at lave en masse ting, og det har jeg ikke gjort. Det tog mig halvandet år at skrive under med CoverGirl. Vi lærte hinanden at kende, og vi har det bedste forhold nu, og de har udnævnt mig til assisterende kreativ direktør. Så jeg endte med at støde på to bestræbelser, som har ændret mit liv, og det begyndte at krydse hinanden i en grad, hvor jeg tænkte: Åh, gud. Jeg gør aldrig noget, og se på de ting, jeg gør nu. Timing er alt. Jeg tror, at jeg har indset, at jeg er så vild med livet, og jeg interesserer mig ikke for fantasier, og at jeg bare ønsker at gøre ting, som man rent faktisk gør i livet, hvilket er at drikke vin og lege med make-up. Det har taget årevis i støbeskeen at udvikle det.

Hvordan har moderskab og ægteskab ændret dig?
Det er rart at komme hjem til min mand nu. At lave film er en slags tortur-verden, hvor du kommer hjem, og du er helt udkørt af din rolle. Så er det rart at komme hjem i godt humør og arbejde med smukke ting.

Hvordan er din skønhedsrutine?
Jeg elsker at have læbestift på kinderne, og jeg elsker at fremhæve mine øjenkroge. Jeg vasker også mit ansigt så tit, som jeg kan, fordi det holder min hud ren.

Drew Barrymore har en typisk æbleformet krop. Læs hvilken kropsform du har på femina.dk

Bruger du noget specielt til at vaske dit ansigt?
Jeg bruger blide produkter og renseservietter på farten.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08