Drew Barrymore om moderrollen: Jeg kunne ikke sove af nervøsitet

Skuespiller Drew Barrymore har været så usikker omkring rollen som mor, efter at have fået sit første barn, at hun knapt har kunnet sove om natten.

Den 37-årige skuespiller Drew Barrymore blev i september mor for første gang til datteren Olive Barrymore Kopelman. Nu vælger stjernen at vise sin førstefødte frem fra sit hjem i Los Angeles i magasinet America’s People, og fortæller samtidig hvor stor en omvæltning, det har været at blive mor.

- Jeg kunne ikke spise eller sove i to uger. Jeg var bare så nervøs!, siger hun ærligt.

Drew Barrymore satte i starten af året gang i graviditetsrygterne, da hun blev fotograferet på gaden med et billede fra en ultralydsscanning i hånden. Læs mere på kigind.com

Skuespilleren er gift med kunstrådgiveren Will Kopelman, og parret er stålsatte omkring, at lille Olive skal have en mere sikker opvækst, end barnestjernen selv fik.

- Jeg ville virkelig gerne skabe et vidunderligt, traditionelt hjem til mit barn. Will kommer fra en stærk familie, han sørger for en stærk familie. Det gør mig bare så følelsesladet, fordi det er et mirakel, siger hun.

Drew Barrymore er blevet model for stormagasinet Neiman Marcus, hvor der forhandles dyre mærker som Valentino, Carolina Herrera, Giorgio Armani. Se billederne på elle.dk

Drew Barrymore er ud af en berømt skuespillerfamilie og medvirkede i sin første reklamefilm, da hun var 11 måneder, og fik sin filmdebut som fem-årig. Den tidlige berømmelse førte til et massivt alkohol- og stofmisbrug, som stjernen i 1990 beskriv i selvbiografien Little Girl Lost.