Drew Barrymore: Jeg vil kæmpe som en løve for min familie

På grund af sin egen turbulente barndom  er det meget vigtigt for skuespilleren Drew Barrymore at holde sammen på den familie, hun selv har skabt.

Hendes egen barndom var ikke fyldt med leg og glæde men derimod fester og stofmisbrug som barnestjerne.  Det forsøger den 37-årige skuespiller Drew Barrymore nu at lave om på, efter hun i september sidste år blev mor til datteren Olive.  For hun skal have den bedst mulige barndom, hvis det står til hendes mor.

- Jeg vil bogstaveligt talt kæmpe som en løve for at holde min familie intakt. Måske ville jeg ikke have det sådan, hvis jeg havde haft en fantastisk familie, mens jeg voksede op, siger Drew Barrymore i et interview med magasinet Good Housekeeping.

Drew Barrymore har været vegetar i flere år. Læs om stjernernes vegetar-vaner på kigind.com

Hendes egen familie bærer på generationer af store skuespillere, men de berømte rødder betød også, at Drew Barrymore endte på en afvænningsklinik tidligt i sine teenageår, og derefter lagde hun sit liv om.

- Det bedste ved at være mor er bare hvor meget bedre en person, du bliver på dagligt basis. Hver morgen når jeg vågner, så er målet at få hende til at smile, og det gør mig i godt humør. Det er afgjort en anden måde at leve på. Og en meget bedre en, siger hun i interviewet.

Var hjemme under graviditeten
Skuespilleren har også altid været meget åben omkring hvor meget samværet med hendes venner har betydet for hende, men trangen til at være social ændrede sig under hendes graviditet.

- Jeg gik ikke ud i seks eller syv måneder. Det var virkelig rart bare at være stille. Jeg ryddede op i hver eneste skuffe i mit hus. Jeg gik igennem opbevaringsrum. Det var sådan, jeg tilbragte mine dage. De siger, at katte løber rundt og strimler papir, før de skal føde. Det var præcist sådan, at jeg opførte mig, siger hun.

Kunne du tænke dig at få en frisure som Drew Barrymore? Se om du har ansigtsformen til det på femina.dk

Drew Barrymore danner par med kunstkonsulenten Will Kopelman, som hun blev gift med i juni 2012.