Drew Barrymore: Jeg stresser ikke over graviditetsvægten

Skuespilleren Drew Barrymore er ligeglad med, om hun vejer lidt ekstra efter at have født, for hun er lykkelig for at være mor.

37 år skulle der gå, før skuespilleren Drew Barrymore blev mor. Datteren Olive blev født i september 2012, og det har været en stor – men kærkommen – omvæltning for hende. Dog er en vægtøgning som følge af graviditeten en realitet, men det tager skuespilleren helt roligt.

- Jeg arbejder stadig på det, men jeg bekymrer mig ikke om det. Vi lever i et samfund, hvor alle siger: ’Se, hvor fantastisk hun ser ud to uger efter at have født.’ Jeg vil ikke være en hamster i den trædemølle. Det er et helvede. Jeg vil aldrig få den krop, som gør mig begejstret for bikinisæsonen. Jeg har aldrig haft en strandkrop, siger hun i et interview med magasinet Good Housekeeping.

Kan du gætte, hvordan de kendte så ud som børn? Prøv dig selv af i galleriet af kendissernes børnebilleder, og find Drew Barrymore på q.dk

For skuespilleren er der nemlig kommet helt andre prioriteter på bordet med rollen som mor, og her er det vigtigste roen og dybden.

- Men jeg vil gerne have følelsen af, at jeg møder op og gør mit bedste. Mit mål er at være sød mod mig selv og blid mod mig selv igennem denne proces. Det er sådan en hellig tid, siger hun.

Har fået en bedre tilværelse
Og en hellig tid det er det i hvert fald for Drew Barrymore og hendes mand Will Kopelman, som priser sig lykkelige over at være blevet forældre.

- Min yndlingsting ved at være mor er hvor meget bedre en person, jeg er i hverdagen. Hver morgen, når jeg vågner, er målet, om jeg kan få hende til at smile. Og det gør mig i godt humør. Det er afgjort en anden måde at leve på – og en meget bedre en, siger hun.

Drew Barrymore har været igennem to forliste ægteskaber, før hun fandt kærligheden i kunstkonsulenten Will Kopelman, og de to er det helt rette match.

- I går aftes så jeg på min mand og tænkte: Hvad nu hvis, han ikke var min mand, og vi ikke lige havde fået et barn, og vi bare er her med en gruppe mennesker? Jeg følte bare en virkelig stor forelskelse i ham, siger hun.

Før Drew Barrymore mødte Will Kopelman, var hun i et forhold med skuespilleren Justin Long. Læs på kigind.com om hans begrundelse for at være forelsket i kollegaen

Drew Barrymore har været kærester med Will Kopelman siden starten af 2011. Parret annoncerede deres forlovelse i januar 2012 og blev gift i juni samme år.