Det vidste du ikke om Carrie Bradshaw

Premieren på Sex and the City-efterfølgeren The Carrie Diaries har vist fans helt ukendte sider af hovedpersonen Carrie Bradshaw.

Efter hele 94 episoder af Sex and the City, så troede vi kvinder, at vi kendte skribenten Carrie Bradshaw ud og ind. Vi ved, at hun elsker sko, hader at lave mad, at hun er en trofast veninde, og at hun har et meget komplekst kærlighedsliv.

Der herskede mange spekulationer omkring, hvem der ville løbe af med hovedrollerne i den nye Sex and the City-fortælling. Læs meget mere om rygterne på bazaronline.dk

Men da Carrie Bradshaw første gange tonede frem på skærmen i skikkelse af Sarah Jessica Parker tilbage i 1998, var hun i 30’erne, og bortset fra nogle få hentydninger, så ved seerne meget lidt om, hvor hun kom fra, hendes familie eller i det hele taget hendes fortid.

Mandagens premiere på tv-serien The Carrie Diaries om teenage-udgaven af Carrie Bradshaw laver dog om på alle disse huller i fortællingen.

1. Carrie Bradshaws mor døde, da hun var andetårsstuderende i high school, og hun bliver derefter opdraget af sin kærlige og hengivne far. Det er en ret så stor ændring fra den oprindelige tv-serie, hvor det kort bliver nævnt, at Carrie Bradshaws far forlod familien, da hun var fem år gammel.

2. Hun har en forkælet lillesøster, der hedder Dorrit – spillet af Stefania Owen, selv om man umiddelbart har fået indtrykket af, at Carrie Bradshaw er enebarn, eftersom ingen søskende blev nævnt i Sex and the City.

3. Hun stammer fra Castlebury i staten Connecticut.

4. Før hun mødte Miranda, Samantha og Charlotte, var hun venner med Maggie spillet af Katie Findlay, Jill med kælenavnet Mouse spillet af Ellen Wong og Walt spillet af Brendan Dooling.

5. I en tidlig alder får hun en forkærlighed for tilbehør med sit navn på, hvilket ligger i tråd med den halskæde med et vedhæng, hvor der står navnet Carrie, som hun bar i Sex and the City. Halskæden kan i øvrigt købes på www.alexwoo.com.

Kunne du tænke dig at få mulighed for at leje Sex and the City-forfatteren Candace Bushnells lejlighed? Læs meget mere på elle.dk

Første sæson af The Carrie Diaries har i alt 13 episoder, og bliver sendt på den amerikanske tv-kanal The CW.