Dét tænder kvinder over 40 på

Sex kommer i alle mulige afskygninger, men når det kommer til stykket, hvad er danske kvinder over 40 så egentlig mest til? Almindelige hyggesex eller nye, vilde eventyr? Det har Oestrogen.dk fået undersøgt.

Der er på det seneste blevet skrevet en hel del om, hvordan mænd tænder på modne kvinder – men hvad tænder modne kvinder egentlig på?

Hvor sundt er dit parforhold? Test dig selv på oestrogen.dk
 
Det har oestrogen.dk undersøgt sammen med datingsitet C-date, som retter sig mod netop modne kvinder, der leder efter en partner, som er frisk på et uforpligtende forhold. Og hvis du gik og troede, at kvinder over 40 for alvor var dem, der yndede at kaste sig ud i vilde, passionerede og kinky former for sex – så har du taget fejl.

For det viser sig med al tydelighed, at dét, de faktisk søger er helt almindelig, traditionel hyggesex uden de helt store, spidsfindige tiltag. Faktisk er det sammenlagt hele 70 procent af de adspurgte, som med egne ord søger efter almindelig sex, hyggesex, oralsex og dertil gerne lidt fræk tale. Kun omkring 20 procent var interesseret i mere specialiserede former for sex, herunder sex med sexlegetøj, på særlige steder eller sågar med frækt undertøj på.

Er du god i sengen? Test dig selv på oestrogen.dk

Du kan se en top 10 over de ting, der bliver søgt efter hos en partner på C-date.dk lige her:

1. Almindelig sex
2. Hyggesex
3. Oralsex
4. Sex med frække ord
5. Sex på særlige steder
6. Sexet lingeri
7. Sexlegetøj
8. Hård sex
9. Analsex
10. Intime piercinger