Det ønsker Medina sig til jul

Magasinet ELLE har udpeget den smukke 30-årige sangdiva, Medina, til ugens danske stilikon. Vi har snakket med hende om favoritbutikker og -designere, og hvad hun ønsker sig til jul.

Hvad er dine favoritmærker og hvor shopper du henne (i ind- og udland)?

- Jeg har altid noget nyt fra Givenchy og Isabel Marant, By Malene Birger og Designers Remix i mit skab. I Danmark shopper jeg i Youheshe, Gossip og highstreet-butikker. I Udlandet elsker jeg at besøge The Corner i Berlin - og generelt alt fra highstreet, butikker med ukendte, lokale designere og eksklusive designerbutikker. Jeg er sgu dårlig til at huske butiksnavne. Desværre. Men på nettet er luisaviaroma.com, singer22.com og shopbop.com klart mine favoritter, da de har alt, hvad der er værd at kende i deres sortiment.

Medina elsker high street. Se hvilken Saza-kjole hun bar til DMA på Elle.dk

Hvis du var en sko, hvilken ville du så være og hvorfor?

- Jeg ville nok være en Christian Louboutin-sko - selvfølgelig - fordi Louboutins sko altid sidder som skræddersyet til mine fødder.

Hvad vil du helst finde under juletræet i år?

- En baby-blå eller gul Birkin (fra Hermès red.) kunne være skøn! Meeeen, realistisk ment, ville jeg blive rigtig glad for et par enkle diamantøreringe.

Proenza Schouler satchel eller Chanel 2.55?

- Jeg er desværre ikke så meget til Proenzas tasker... Jeg synes, de er en smule kedelige og 'skole'-konservative! En Chanel-taske er derimod tidløs og kan peppe selv det værste outfit op.

Tjek Medinas lækre stil i galleriet på Elle.dk