Dét ønsker din mand sig i sengen

Hvad er det, mænd gerne vil have i sengen? Det er de fleste kvinder nok nysgerrige på, og sexcoach Sean Jameson fortæller gerne, hvad der skal til. Nøgleordet er ’variation’. Få hans tre tips til bedre sex her.

Hvad vil mænd gerne have i sengen?

Det er et spørgsmål, sexcoach og forfatter Sean Jameson ofte får fra sine klienter. Og ifølge ham, kan mænds ønsker skæres ned til tre punkter:

- På amerikansk eksisterer en frase, som hedder ’A lady in the street and a freak in the bed’, og strengt tager rammer den meget godt de fleste mænds ønsker. Men når det er sagt, så er det også de færreste mænd, der vil tænde på udelukkende at have en freak i sengen. Vi vil også have en partner, en elsker og en intim veninde i sengen. Så det er ikke nødvendigvis en eviglyst til at lave vilde eksperimenter, vi er efter, men snarere en variation, fortæller Sean Jameson til websitet YourTango.

Hvordan er du i sengen? Test dig selv på Oestrogen.dk

Men hvordan opnår man så den variation? Sean Jameson har tre gode råd:

1. Lær at give et fantastisk blowjob

- Den bedste måde at tilfredsstille din mand på er et blowjob. Men det skal ikke bare være den samme rutine hver gang. Kig dig omkring på nettet og få inspiration til forskellige måder at gøre det på, så du ikke bare gentager dig selv, hvilket vil blive kedeligt for jer begge i længden.

2. Vis at du er glad for dét, han gør ved dig

- Det er ikke sikkert, I kvinder er klar over det, men en af de bedste ting, en mand kan opleve i sengen, er en kvinder, der virkelig er vild efter at have sex med ham. Det kan ikke understreges nok. Vis, at du er vild med ham – også udenfor sengen: Rør ved ham, flirt med ham, lad ham se, at du beundrer hans krop. Men husk også at sige det med ord. Fortæl ham hvor meget du nyder, at have sex med ham, og kan du ikke få dig selv til at sige det direkte til ham, så send ham en sms.

Sæt fornyet gang i dit sexliv – få 13 tips til meget mere sjov på lagnerne på Oestrogen.dk

3. Vær eventyrlysten

- Eventyret og oplevelsen er endnu en stort del af, hvad mænd ønsker sig i sengen. Så vær ikke bange for at prøve nye ting af. Udforsk jeres begges seksualitet og lyst og eksperimenter sammen.

Hér er sexlegetøjet, der hitter i den kolde tid. Se hvad det er på Q.dk