Det betyder dine drømme om sex

Drømmer du også om sex med anden kvinde eller i fuld offentlighed? Læs, hvad det betyder her.

Hvis du drømmer om hed sex med en anden mand end din partner, er det ikke nødvendigvis fordi, du har lyst til at gøre det i virkeligheden. Det kan faktisk betyde noget helt andet.

Drømmetyder Lene Sonne guider dig her igennem seks forskellige sexdrømmes betydning her:

1. Den ukendte mand (eller mænd)
Drømmen om at blive taget af en ukendt mand – eller måske endda flere – lader til at gå igen hos rigtig mange. Mere end halvdelen af os skulle efter sigende have haft en fantasi, som går i den retning. Ofte handler fantasien også om, at man bliver taget med magt. Kan handle om, at man savner at slippe kontrollen.

2. Sex i fuld offentlighed
Endnu en genganger i listen af typiske sexdrømme er drømmen om at have sex et sted i det fri – eller et andet sted, hvor en masse fremmede ser på. Kan handle om, at man savner rigtigt at stå ved, hvem man er.

Udover at drømme om sex er det faktisk en god idé at dyrke sex. Det er nemlig sundt. Læs hvorfor på Femina.dk

3. En anden kvinde
At drømme om en gedigen omgang lagengymnastik med en anden kvinde er bestemt heller ikke sjældent, og der er sikkert mange, der er vågnet temmelig forvirrede op efter en hed drøm, hvor trusser er blevet revet af i flæng. Men ofte handler det altså ikke om seksuel orientering, men snarere om, at man gerne selv ville have nogle af de egenskaber, éns sexpartner har.

4. Med chefen på skrivebordet
Det er åbenbart ikke kun til julefrokosterne, drifterne kan få lidt friere løb. Det sker skam også om natten på hverdage, hvor drømmen om sex med chefen – eller måske en kollega – har kronede dage. Drømme om at give den gas med en kollega eller måske endda din chef er meget normalt, og handler igen ofte om et ønske om at tilføje sin egen personlighed nogle af de kvaliteter, man ser hos de andre.

5. Sex med din eks
Er man stadig på vej ud af et forhold eller måske endda fortsat dybt forelsket i sin eks, så er det jo ikke så underligt, man indimellem drømmer om de tider, der var engang. Meeeen – er du HELT færdig med ham, kan det måske godt føles lidt mærkeligt, at han pludselig dukker op midt i nattens hedeste fantasier. Men tag det roligt. Det betyder ikke, at I skal starte igen – snarere at du savner nogle af de følelser, du havde, dengang du var sammen med ham (og alt endnu gik godt).

6. Den forbudte affære
En sidste genganger blandt sexdrømmene er drømmen om den forbudte affære. Altså den, hvor du er sammen med din partners bedste ven, med din egen bedste veninde, med din søsters kæreste ... men bare rolig: Det betyder altså ikke, at du grundlæggende er en bitch, der bare ønsker at kaste sorg og ulykke over dine nærmeste. Tit vil det mere handle om, at de har noget i deres personlighed eller forhold, som du også ønsker at have.

Hvad gør man, hvis man har lyst til at have en affære? Få hjælp til at blive afklaret på Femina.dk