Designer Malou Sander: Sådan holder jeg mig sund

Hun går til spinning og sørger for at spise masser af grøntsager og kød.

Mens hele familien sover, og det stadig er alt for tidligt til at arbejde, elsker den 36-årige designer Malou Sander, som står bag mærket Múus, at tage en times spinning.

- Det fungerer klart bedst for mig at dyrke motion om morgenen, da det fylder mig med energi, og jeg undgår at stresse over at bruge tid på mig selv. Min familie sover, arbejdet er ikke startet, og jeg kommer hjem i tide til at spise morgenmad med familien og køre børnene i skole, siger Malou Sander til FEMINA.

Den ene times spinning handler ligeså meget om have tid til sig selv og ro til at være i sig selv. Det er nemlig også lig med sundhed for Malou Sander.

 - Som alternativ til motion kan dagens sunde indslag være en tur i biffen eller på café alene. Tid, hvor jeg
bare er til stede uden at skulle stå til rådighed, er meget værdifuld for mig. Jeg betragter også min dag som sund, når det lykkes mig at kontrollere min stress. Som selvstændig og perfektionist lykkes det desværre ikke hver dag, forklarer hun.

Vil du begynde at træne? Få 20 % rabat på en masse lækkert træningsgrej på Femina.dk

Spis sundt og tænk positivt
Selvom hun ikke kan undvære sin daglige café latte – helst på sojamælk, så den oppustede mave undgås – sørger designeren for ellers at spise sundt.

Om morgenen står den på grøntsager og kylling, frokosten består af salat med tun, og om aftenen er det gerne kød og grøntsager, der spises.

Og så handler det om at tænke sunde tanker.

– Det lyder tosset, men det er sundt for mig at planlægge at slappe af, for så er jeg bedre til det og gør det med god samvittighed. I min ferie aftaler jeg altid med mig selv at ’spilde’ mindst to timer om dagen, siger hun.

Var det noget med en flad mave? Få 10 gode opskrifter på mad, der giver dig en flad mave, på Femina.dk