Derfor strålede Sienna Miller ved Golden Globe

Skuespilleren Sienna Miller beviste, at less virkelig er more med den nedtonede make-up, hun bar på den røde løber ved Golden Globe-uddelingen.

Med al den lys, som der er rettet mod en rød løber fyldt med kendte, så skulle man faktisk tro, at kendisserne på forhånd siger fra, når make-up artisterne begynder at lægge foundation på i kager op til begivenheden. Det har desværre vist sig ved flere lejligheder ikke at være tendensen med nogen uheldige billeder i fotoarkivet til følge.

Sienna Miller er ikke bange for at stille nøgen og højgravid op til portrætmaleri for at vise en naturlig kvindekrop. Se billedet på elle.dk

Men den 31-årige britiske skuespiller Sienna Miller viste sig ved søndagens Golden Globe, hvordan en optræden på den røde løber kan styres med et minimum af make-up i ansigtet. Hendes naturlige skønhed kom virkelig til sin ret med formede bryn, en smule eyeliner på øjenlågene og hudfarvede læber. Det ser desuden ud til, at Sienna Miller har brugt en tonet fugtighedscreme.

Danske Remee har haft æren af at feste med selveste Sienna Miller ved en kendisfest på et slot i Gstaad. Læs hele historien på seoghoer.dk

Sienna Miller var nomineret til en Golden Globe for sin rolle som Tippi Hedren i den britiske tv-film The Girl.