Denne pandataske koster 88.000 kr.

Du kan få pandaen med en glorie i turkise nuancer eller en trefork i røde nuancer.

Det er bestemt ikke den dyreste håndtaske, der har været designet, men den befinder sig alligevel i et leje, hvor de færreste kan være med.

Jimmy Choo, der måske især er kendt for sine skodesign, har nemlig kreeret en meget lille taskekollektion med pandaer til 88.000 kr. pr. styk, skriver Huffingtonpost.com.

Taskerne er pyntet med 11.000 Swarovski-krystaller, der er sat på med håndkraft. Den ene type panda bærer en lille glorie og er i turkise farver, mens den anden type panda forestiller en djævel i rødlige farver. Se billeder af pandatasken her

Chanel viste for nylig en ganske underlig taske frem. Se den på Elle.dk

Inspireret af speciel sangerinde
Det er designeren Rob Pruitt, som har hjulpet Jimmy Choo med designet af taskerne, der faktisk kun findes i 14 eksemplarer af hver panda.

- Jeg elsker, at han trækker opmærksomhed til noget, der er ret uskyldigt og rent, som pandaerne. Og det, at han bruger glitter på pandaerne for at trække opmærksomhed til noget ret skrøbeligt, er fantastisk, og glitter er noget af det, vi bruger meget af hos Jimmy Choo, siger Sandra Choi, der er kreativ chef hos Jimmy Choo, til artinfo.com.

Taskerne er blot en del af en kollektion fra Jimmy Choo og Rob Pruitt med tasker, sko og accessories, og den skulle angiveligt været inspireret af sangerinden Nicki Minaj, der har en ganske speciel tøjsmag.

Har du ikke lige 88.000 kr. til en taske, kan du måske finde inspiration blandt disse lækre sager på Femina.dk