Den nye Carrie ville droppe Sex and the City-rolle

Teenagestjernen AnnaSophia Robb var tæt på at sige nej til at spille den unge Carrie Bradshaw i Sex and the City-efterfølgeren The Carrie Diaries.

Det er nærmest helt tilfældigt, at det blev den 19-årige skuespiller AnnaSophia Robb, der endte med rollen som den unge Carrie Bradshaw i Sex and the City-efterfølgeren The Carrie Diaries. For helt fra begyndelsen, var hun ikke fyr og flamme, da hun blev kontaktet omkring rollen – blandt andet fordi hun var lige blevet optaget på det prestigefyldte Standford University.

- Da jeg var yngre, ville jeg ikke være på tv. Jeg ville spille forskellige roller og have friheden til at vælge mine projekter. Så da min agent ringede om The Carrie Diaries, sagde jeg aldrig i livet. Tv var for stor en forpligtelse, siger hun i et interview med Teen Vogue.

Det overraskede alt og alle, at det blev AnnaSophia Robb der løb af med hovedrollen som den unge Carrie Bradshaw i The Carrie Diaries. Læs alt om nyheden på bazaronline.dk

Men det var det gode manuskript, der lå til tv-serien, som i sidste ende overbeviste AnnaSophia Robb, og derfra tog projektet hurtigt fart.

- Jeg indså, at det faktisk var en virkelig stærk historie. Den havde meget hjerte og integritet, og Carrie virkede som en karakter, jeg kunne vokse med, siger AnnaSophia Robb.

Perfekt til rollen
Forfatter og producer på den nye tv-serie, Amy B. Harris, er også tidligere forfatter og producer på den oprindelige Sex and the City-serie, og hun mener, at AnnaSophia Robb er perfekt til rollen som den kærlighedsøgende skribent.

- Jeg følte sådan en ære og ansvar overfor fansene for at finde en, der personificerede ånden hos Manhattans foretrukne it-pige. Da AnnaSophia Robb trådte ind i lokalet, vidste vi, at vi havde fundet hende. Hendes ynde, intelligens, humor og hendes empatiske natur gjorde hende til den perfekte pige til at gøre Carrie levende, har Amy B. Harris tidligere udtalt i en pressemeddelelse fra tv-selskabet The WB.

Arbejdet med The Carrie Diaries har været længe undervejs, og allerede da Sex and the City to var i de danske biografer, blev der spekuleret på højtryk. Læs mere på kigind.com

The Carrie Diaries får premiere på amerikansk tv den 14. januar.