Den nye Carrie om sin rolle: Hun skal slappe mere af

Skuespilleren AnnaSophia Robb har fået rollen som den unge Carrie Bradshaw i serien The Carrie Diaries, og hun mener, at det ville klæde karakteren at slappe mere af.

Det er nok de færreste kvinder, der er i tvivl om, at skribenten Carrie Bradshaw, som vi lærte at kendte i tv-serien Sex and the City, bestemt ikke er ufejlbarlig. Det gælder heller ikke for teenage-udgaven af hende, som vi snart kommer til at lære at kende, når tv-kanalen 7’eren blænder op tv-serien The Carrie Diaries i løbet af foråret.

Se billederne af de 10 SATC-looks, vi aldrig glemmer  på elle.dk

Det er den 19-årige AnnaSophia Robb, der spiller den unge teenagepige i serien, der følger Carrie Bradshaws første møde med New York, og hun mener, at der er mange ting ved hendes karakter, der med fordel kunne ændre sig under handlingsforløbet.

- Jeg vil have hende til at slappe lidt af og ikke tænke så meget over tingene. Og det er virkelig ændringer, som jeg også gerne vil have til at ske med min egen personlighed. Men det er godt at have alle disse fejl, for det er dem, der gør en person interessant, siger AnnaSophia Robb til sitet celebuzz.com.

Romancen udvikler sig
Det er tydeligt, at den unge skuespiller har et indlevende syn på sin rolle, men hun sørger samtidig for ikke at afsløre for meget om romancen mellem Carrie Bradshaw og den unge udgave af Mr. Big, Sebastian Kydd. Men hun vil dog gå så langt som til at sige, at de to har en masse forhindringer, de skal komme overkomme sammen, og at det vil blive svært at følge med i præcist, hvordan de to føler for hinanden, fordi det hele tiden ændrer sig.

- Jeg kunne tænke mig at se hende date andre fyre, fordi jeg synes, at det er mere interessant. Det er en konflikt, og det introducerer nye karakterer, og du ser, hvordan hun reagerer på forskellige situationer. Når du introducerer en karakters sværmeri i den første episode, så vil du altid have, at de to skal ende sammen, siger hun.

AnnaSophia Robb, der før sin rolle i tv-serien blev kendt for filmen Soul Surfer, har i øvrigt stor ros til kollegaen Austin, der spiller Sebastian Kydd.

- Han er bare den flinkeste fyr i hele verden. Han er så respektfuld overfor alle og meget sjov. Vi hygger os altid på settet med at grine og fjolle rundt. Det er svært at tage hinanden seriøst. Det er altid meningen, at det skal være en flirtende, sexet scene, og vi ender bare med at grine af hinanden, siger skuespilleren.

Troede du, at du vidste alt om Carrie Bradshaw? Så tro om igen, for The Carrie Diaries har løftet sløret for hidtil ukendte fakta. Læs mere på elle.dk

AnnaSophia Robb afslører desuden, at chefproduceren Amy B. Harris sammen med tv-produktionen har understreget, at det ikke er meningen, at hun skal udføre en ung fortolkning af Sarah Jessica Parkers version af Carrie Bradshaw, og det har glædet hende.

- Vi reproducerer ikke serien. Jeg ville personligt gerne have et bånd ind i Sex and the City, hvor du kan se, hvor Carrie starter ud. Det er dejligt at have den serie, og at samle nogle ting sammen, der kan udvikle min karakter, siger AnnaSophia Robb.

Beundrer Sarah Jessica Parker
Skuespilleren så derfor alle sæsoner af den originale serie igennem, da hun skulle til prøver på rollen, og hun forelskede sig hurtigt i den og karaktererne i den. Hun har endda mødt Sarah Jessica Parker ved et modeshow, efter hun fik tildelt rollen.

- Det var ikke noget super-personligt. Det var ved et modeshow. Hun er lillebitte! Hun har stadig en fantastisk krop! Jeg tror, at alle kvinder var misundelige på hende ved det show, siger skuespilleren.

AnnaSophia Robb har været i gang med sin skuespilkarriere siden hun var barn, hvor hun blandt andet medvirkede i tv-serien Drake & Josh, men hun stadig gået i almindelig skole ved siden af sit job som skuespiller.

- Jeg gik i en offentlig high school, og den var ikke nær så glamourøs som denne. Men jeg havde den bedste tid i high school. Jeg fik så mange venner. Jeg er super-tæt med mange venner fra high school, siger AnnaSophia Robb.

The Carrie Diaries sendes lige nu på den amerikanske tv-kanal The CW.