David Beckham smider tøjet for H&M igen-igen

Fodboldspilleren David Beckham stiller sig endnu en gang i front for H&M’s undertøjskollektion i en reklamevideo instrueret af selveste Guy Ritchie.

Bare fordi, at David Beckham har sagt farvel til fodboldholdet Los Angeles Galaxy, så betyder det ikke, at folk ikke vil komme til at se ham folde sig ud. Fodboldstjernen og modellen skal endnu en gang være frontfigur i en kampagne for H&M instrueret af den britiske instruktør Guy Ritchie.

David Beckham benovede i den grad sine fans, da han mødte op ved en fotoboks under de olympiske lege, og lod sig fotografere sammen med dem. Se den rørende video på viunge.dk

Reklamespottet bliver lavet til kollektionen Bodywear at H&M, hvor David Beckham giver den som action-helt. I den humoristiske kampagne ser man ham løbe igennem gaderne i Beverly Hills kun klædt i boksershorts. Se optagelserne til reklamefilmen her.

- David er perfekt til hovedrollen. For mig har det føltes som mere end bare end kampagne – det var ligesom at instruere en kortfilm, siger Guy Ritchie i en pressemeddelelse.

Nyder at være model
Men også fodboldstjernen har været begejstret for endnu at optræde som reklamesøjle for tøjmærket.

- At arbejde med Guy har været en fantastisk oplevelse. Jeg håber, at alle har lige så meget sjov med at se filmen, som jeg har haft med at lave den, siger han.

David Beckham vinkede farvel til fodboldholdet Los Angeles Galaxy sidste måned og overvejer stadig sit næste træk i fodboldkarrieren. Han har haft flere modeljobs siden han første gang i 2007 optrådte som model for Giorgio Armanis undertøjskollektion. Reklamespottet for H&M får international premiere den 6. februar.

David Beckham har fire skønne børn men vil gerne have endnu flere. Læs alt om hans familieplaner på viunge.dk

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08