Danskerne søger efter erotik i juledagene

1. juledag er åbenbart dagen, hvor man leder efter den eneste ene.

Når vi har hygget med familien juleaften, skal 1. juledag bruges på at finde den eneste ene.

Hos C-date, der er en datingside med speciale i mere afslappede og uforpligtende forhold, har man i flere år set en klar tendens til, at antallet af aktive brugere på siden stiger markant den 25. december.

Og for tredje år i træk regner man med en stigning på 20 pct. i antallet af tilmeldinger 1. juledag.

- Mennesker vil hinanden, vil mødes, socialisere og parre sig - sådan har det altid været, og det vil det nok blive ved med, og julen er ingen undtagelse. Og datingsites er en gudsbenådet håndsrækning i jagten på den eneste ene, en hyggelig aften eller et natligt eventyr. Daten – mødet med et andet menneske er jo det, der for alvor gør livet værd at leve, og det, der får folk til at føle sig i live. I dag er det helt normalt og moralsk acceptabelt med uforpligtende forhold, som måske primært handler om at få nogle behov dækket her og nu, siger sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal.

Hvem er typisk utro? Få profilen på en utro på Femina.dk

Mange singler dater på nettet
Det har i mange år været populært at date over nettet. Således er koncentrationen af netdatere i Danmark den tredjestørste i verden, og på otte af de største danske datingsites er der registreret 1,65 mio. datere – heraf har nogle måske profiler på flere sites.

I Danmark er der omkring 1,5 mio. singler - og halvdelen af dem skønnes at have prøvet netdating.
 
Er din partner utro? På Femina.dk kan du læse om 10 typisk tegn på, din partner er utro