Connie Nielsen forelsket i Trier

- Jeg er forelsket i Lars von Trier, erklærede den smukke skuespiller tidligere i dag - læs her hvad det handler om.

Smukke Connie Nielsen har en mindre rolle i Trier-filmen ”Nymphomaniac” og fortalte i ”Go’ Morgen Danmark”, at hun er forelsket i den kontroversielle instruktør.

47-årige Connie Nielsen ligner altid den Hollywoodstjerne, hun er. Også når hun om morgenen toner frem på skærmen, som i dag i ”Go’ Morgen Danmark” tirsdag.

Se billederne af gudesmukke Connie Nielsen på billedbladet.dk

Connie Nielsen er hjemme i Danmark for i morgen at deltage i CSR Award i Sønderborg. Hun sidder i bestyrelsen for CSR, der hvert år uddeler priser til virksomheder, der tænker og agerer innovativt og fremadrettet og arbejder på at minimere negative påvirkninger af miljø og klima.

Connie Nielsen fortalte desuden om arbejdet med Lars von Trier, der i 2013, har premiere på sin nye film ”Nymphomaniac”, hvor Connie Nielsen har en mindre rolle.

- Jeg er forelsket i Lars von Trier, erklærede den smukke skuespiller. Da ”Go’ Morgen”-værten, Lisbeth Østergaard, ville vide, hvad det er, der er så specielt med ham Trier, svarede Connie Nielsen med et stort smil:

- Det er friheden.

Connie Nielsen tog umiddelbart efter interviewet til Sønderborg og glædede sig blandt andet til at møde Bill Clinton, der også deltager ved prisuddelingen. Filmstjernen glædede sig, som altid, over at være hjemme i Danmark.

- Det er skønt, og det slår mig hver gang, hvor smuk København er, lød det fra Connie Nielsen, der uden tvivl også vil nyde den smukke natur i Sønderjylland.

Kronprinsesse Mary og Connie Nielsen til modefest