Cecilie Frøkjærs fantastiske 2013: Ny kæreste og en bog på vej

Cecilie Frøkjær har haft et stort 2013. En vellykket rejse til USA, ny kæreste og en bog med selveste Lise Nørgaard er højdepunkterne.

2013 har budt på store oplevelser for TV 2-værten Cecilie Frøkjær på det private plan. Især en rejse til USA, har sat sine spor.

- Jeg var i New York med mine børn (Sara og Mikkel, red.) i efteråret. Det var en rigtig god tur. Vi lejede en limousine, som vi kørte rundt i på Manhattan i to timer. Det var skide sjovt, især for børnene, siger hun og fortæller, at de var i USA fordi Frøkjærs far udstillede derovre.

En anden populær tv-vært fortæller til udeoghjemme.dk hvad 2013 bød på og en ting stikker særligt ud

Ny kæreste

- Og så har jeg jo fået en kæreste i 2013, siger hun og smiler, som kun hun kan smile. 

- Det er dejligt.

Det er en gammel flamme, Cecilie har fundet sammen med. Det er nemlig 45-årige Michael Robak, der er redaktionschef på TV 2 Nyhederne, som hun var kæreste med tilbage i 2008, efter hun blev skilt fra børnenes far, journalisten Lars Daneskov. Dengang varede forholdet dog kun i et halvt år, inden de skiltes som venner.

Den unge skuespiller Thomas Ernst havde et godt 2013. Læs på udeoghjemme.dk hvad der var årets bedste oplevelse

Var han med i USA?

- Nej, det var kun mig og børnene.
 
Flere rejser på vej

Cecilie Frøkjær rejser meget med sine børn. De senere år har de været rundt i Europas storbyer, i 2013 var det altså USA. Rejsen i 2014 er også allerede på plads.
 
- Der skal vi til Sri Lanka.
 
Der er da noget af et spring fra Europas storbyer og USA til Sri Lanka. Hvorfor det valg?
 
- Det er et spændende land, der er meget forskelligt fra det, vi ellers har prøvet, så jeg tror, det bliver rigtig spændende.

- Og så bliver det også rart med noget sol og varme. Vinteren herhjemme varer jo nærmest 11 måneder, griner hun.

Læs om Morten Ankerdals store øjeblik i 2013 på udeoghjemme.dk
 
På det professionelle plan venter der store ting for den sympatiske studievært i 2014.
 
- Jeg er i gang med en interviewbog med Lise Nørgaard. Det er med udgangspunkt i de to biografier, som hun skrev for tyve år siden. Det er rigtigt spændende. Lise Nørgaard jo er et enormt interessant menneske.