Catherine Zeta-Jones donerer sko til forsvunden pige

Skuespiller Catherine Zeta-Jones har valgt at donere sine sko til eftersøgningen af den forsvundne, britiske pige, April Jones.

Den fem-årige pige, April Jones, bliver lige nu eftersøgt over hele Storbritannien, men indtil videre uden det store gennembrud trods en ekstraordinær indsats fra myndigheder og frivillige. Hun har været savnet siden oktober måned, hvor hun blev sidst blev set, da hun legede med en ven, og derefter forsvandt med en bilist nær sit hjem i Wales.

Det lokale politi har bekræftet, at eftersøgningen lige nu er i fuld gang, og at det vil gå i samarbejde med mineskakt-specialister for at eftersøge huler og gamle stenbrud. Den tidligere livvagt, 46-årige Mark Bridger, er i øjeblikket blevet sigtet for at have bortført og myrdet April Jones, men hendes lig altså endnu ikke blevet fundet.

Catherine Zeta-Jones har valgt at være åben omkring, at hun lider af psykisk sygdom. Læs hvilken på elle.dk

Hendes forældre er desperate i eftersøgningen på deres datter, men nu får de en hjælpende hånd fra Hollywood. Den 43-årige Catherine Zeta-Jones, som selv har sine rødder i Wales, har nemlig sagt ja til at donere et par af sine sko til støtte for eftersøgningen.

Sætter sko på auktion
Catherine Zeta-Jones, der er mor til 12-årige Dylan og ni-årige Carys, har doneret et par designer-stilletter i guld, som skal bortsælges på en auktion, hvorefter pengene går ubeskåret til eftersøgningen.

- Vi skrev et brev til Catherine for at bede om støtte. Hun har været så venlig at give os skoene, som hun bar til en premiere – de vil komme på auktion til støtte for April Jones fonden, siger Vikki Macdonald, der er en ven af familien.

Catherine Zeta-Jones indrømmer, at hun er for doven til at træne. Læs på kigind.com, hvad der alligevel fik hende op på hesten

Skoene vil sammen med et signeret billede af skuespilleren komme under hammeren ved en ekstraordinær støtteaften i April Jones’ hjemby Machynlleth i det centrale Wales senere på måneden.