Carly Rae Jepsen: Derfor går jeg ikke i høje hæle

Sangerinden Carly Rae Jepsen vil gerne være elegant og stilfuld, men hun evner ikke at bære høje hæle under sine optrædener.

Hun kan ikke løbe fra, at hun ikke længere er teenager, men den 27-årige popstjerne Carly Rae Jepsen ligner alligevel en skolepige med sin afslappede stil. Det er dog ikke helt med vilje, for hun vil gerne være klædt fin på, men det går desværre ikke altid i spænd med hendes travle karriere, ifølge stjernen.

- Jeg elsker at være så stilfuld og elegant som muligt i min lejlighed. Men når jeg står på scenen, kan jeg ikke danse i 10 centimeter høje hæle, så jeg tager normalt flade sko på. Jeg er 157 høj - så ja, jeg ser en lille smule mere legesyg ud. Men jeg synes ikke, at det er ensbetydende med, at jeg prøver at se yngre ud, end jeg er, siger hun i et interview med Cosmopolitan.

Carly Rae Jepsen og Miranda Cosgrove har den samme tøjsmag, og derfor er de hoppet i den samme ternede top. Døm selv, hvem der gør det bedst på viunge.dk

I gæld til Justin Bieber
Samtidig benytter hun lejligheden til at takke vennen Justin Bieber for at have opnået sit store gennembrud i 2012. Carly Rae Jepsens karriere tog for alvor fart, da hun kom i stald hos Justin Biebers pladselskab School Boy Records, og det er et emne, som hun meget gerne vil tale om.

- Jeg står for evigt i gæld til ham for det dejlige skub fremad, som han har givet mig. For mig har målet med musikken aldrig været, at jeg skulle være den største superstjerne i verden. Det var mere, at jeg ville bruge hele mit liv på at lave det her, og jeg ville have en karriere, som jeg kunne leve af, så jeg ikke skal være bartender eller servitrice for at få det her til at flyve, siger hun.

Carly Rae Jepsens kæreste, Matthew Koma, har dog intet at frygte med hensyn til popstjernens interesse for Bieber, for hun benytter også lejligheden til at prise sig lykkeligt for deres forhold og for, at kollegaen Redfoo fra bandet LMFAO i sin tid introducerede dem for hinanden.

Ønsker du at stjæle Carly Rae Jepsens smarte stil? Så få de gode tips til hvordan på viunge.dk