Camilla Bendix: Havenisser er perverse

Skuespiller Camilla Bendix bryder sig på ingen måder om havenisser, som hun kalder perverse og kinky

Nu er det for alvor blevet juletid, og de fleste stuer rundt om i landet er pyntet op efter bedste kunst. Det gælder også hjemme hos den 41-årige skuespiller Camilla Bendix, som dansede med partner Michael Olesen i årets Vild med dans. For hende gælder det dog, at der sagtens kan pyntes op med ting som ikke er specielt jule-agtige.

- Så kan jeg godt lide ting, der egentlig ikke er julepynt. Jeg har en lille fugl, en elefant og en lille zeppeliner med glimmer, der skal op hvert år. Og så skal den lille lysestage med englen, der drejer rundt, også op, har hun udtalt i interview med magasinet Om, der produceres for supermarkedskæden Coop.

Hvis chancen bød sig, ville Camilla Bendix ikke takke nej til en svingom med George Clooney. Læs hvorfor på udeoghjemme.dk

Camilla Bendix fortæller samtidig, at hun har en stor svaghed for glimmer, hvilket hendes børn hurtigt har opdaget, og derfor producerer i massevis, når den står på kreativ leg i børnehaven. Det synes skuespilleren er rigtigt kært men til gengæld, er hun slet ikke vild med nisser.

- Nisser har jeg det ikke særligt godt med. Jeg synes, de er lidt uhyggelige. Og havenisser, synes jeg, er direkte perverse. I 70’erne og 80’erne var det altid sådan noget med, at de havde åbne bukser eller kløede sig i røven. De er så kinky, og det er simpelthen ulækkert.

Dansepartner Michael Olesen svingede pisken over Camilla Bendix, da hun var deltager i Vild med dans. Læs hvordan på billedbladet.dk

Når den store dag oprinder, så er Camilla Bendix til gengæld helt afslappet med, at familiemedlemmerne skulle få lyst til senere at bytte de gaver, som hun har givet ud.

- Jeg har det fint med, at folk bytter ting, jeg har givet dem. For hvis det ikke er noget, man kan bruge, så vil jeg hellere have, at man køber noget, man kan bruge, end gå rundt og have ting, man ikke har lyst til at eje, siger hun.