Beyoncé: Jeg vil gerne have flere børn

Sangerinden Beyoncé nyder at være mor og vil gerne gøre sin første datter til storesøster snart.

Ikke mere end 13 måneder gammel er 31-årige Beyoncés første datter Blue Ivy Carter, men det ser allerede ud til, at hun meget snart bliver storesøster. Det er i hvert fald et stort ønske fra sangerinden og hendes mand, rapperen Jay-Z, og en familieforøgelse kan meget vel være på vej, når Beyoncé har færdiggjort sin kommende verdensturne Mrs. Carter Show, hvor hun også kigger forbi Danmark.

- Jeg vil afgjort have et barn mere. Det var vigtigt for mig at gøre, hvad jeg elsker, og jeg elsker at optræde og at lave musik. Jeg ønskede at få min datter og se, om jeg stadig var lige så passioneret. Måske vil jeg få et barn mere efter den næste turne, siger hun i dokumentarprogrammet Life Is But A Dream.

Beyoncé tog pusten fra de fleste, da hun optrådte i en sofistikeret buksedragt ved årets Grammy-awards. Se de kendtes smarte outfits ved prisuddelingen i galleriet på elle.dk

Hun afslører samtidig, at venskab er et vigtigt element for at få ægteskabet med 43-årige Jay-Z til at fungere. Parret blev gift i 2008.

- Vi var først venner i halvandet år, før vi begyndte at se hinanden. Vi var i telefonisk kontakt i halvandet år, og det fundament er så vigtigt for et forhold. Bare det at have én, der er så vigtig, og én, der er ærlig, siger hun.

En flue med stor numse er blevet opkaldt efter Beyoncé Knowles. Lyder det som alt andet end en kompliment? Læs mere på elle.dk

Beyoncé giver koncert i Forum i København den 27. maj i år.