Beyoncé: Jeg føler mig meget magtfuld

Popstjernen Beyoncé har svært ved at fatte hvor meget magt, hun har over kvinder over hele verdenen, og det får hende til at føle en stor styrke.

Det er ikke svært at få øje på, at den 31-årige Destiny’s Child-stjerne Beyoncé Knowles er nået meget langt i sin karriere. Hun har arbejdet utrætteligt på at blive et stort navn i musikbranchen, og kan nu efterhånden kalde sig rollemodel for en hob af kvindelige fans. Det er en position, som Beyoncé nyder.

- Da jeg skrev Destiny’s Childs sange, var det en stor ting at være så ung og at tage kontrollen. Og pladeselskabet vidste på det tidspunkt ikke, at vi ville blive så succesfulde, så de gav os hele kontrollen. Og jeg blev vant til det. Det er mit mål i livet at sætte det eksempel, siger Beyoncé i et interview med magasinet GQ.

Beyoncé viste under den amerikanske valgkamp sin støtte til præsident Obama med et par øreringe. Se billedet på elle.dk

Selv i dag har hun svært ved at forstå, hvor langt hun rent faktisk er nået, og at hendes gøren og laden betyder en masse for rigtig mange kvinder.

- Jeg ved at – ja – jeg er magtfuld. Jeg er mere magtfuld end min bevidsthed kan fordøje eller forstå. Jeg har arbejdet så hårdt igennem min barndom for at nå dette mål. Da jeg var 30 år, kunne jeg gøre, hvad jeg ville. Jeg havde opnået det. Jeg føler mig meget heldig at være i den position. Men jeg har ofret mange ting, og jeg har sikkert arbejdet hårdere, end nogen jeg kender i musikbranchen. Så jeg bliver bare nødt til at minde mig selv om, at jeg fortjener det, siger hun.

Arbejdet er vigtigt
Beyoncé er nu mor til den et-årige datter Blue Ivy, som hun har fået med rapperen Jay-Z. Hun fortæller, at det at blive mor, har givet hende en ny balance mellem arbejde og familieliv, og at hun nu har en anderledes opfattelse af tilværelsen.

- Jeg elsker mit arbejde, men det er mere end det: Jeg har brug for det. For før jeg fik et barn, var det det eneste tidspunkt i mit – i hele mit liv – at jeg var fortabt, siger hun.

Derfor har Beyoncé heller ingen planer om at skrue ned for blusset, når det gælder arbejdet. Tværtimod er det meningen, at hun skal optræde i halvlegen under den amerikanske Super Bowl-finale den 3. februar. Samtidig har hun planer om at udgive albummet Love Songs i selskab med Destiny’s Child-kollegerne Kelly Rowland og Michelle Williams.

Allerede inden Beyoncés datter kom til verden, blev der spekuleret i, hvordan barnet ville komme til at se ud. Se fantomtegningen på viunge.dk

Beyoncé vil desuden optræde ved præsident Obamas indsættelses-ceremoni i forbindelse med genvalget af ham.