Beyoncé: Jeg er mere sexet som mor

Popstjernen Beyoncé afslører, at hun føler sig meget mere sexet, efter hun er blevet mor, fordi det blandt andet har forbedret hendes forhold til manden Jay-Z.

Det er en ny og forbedret Beyoncé, der mandag sang til ære for den ny-indsatte præsident Barack Obama. I hvert fald hvis man skal tro hende selv. Den 31-årige sangerinde, der sidste år fødte datteren Blue Ivy Carter, som hun med sin mand gennem fire år, rapperen Jay-Z, fortæller i et nyt interview, at det at blive mor blandt andet har forbedret hendes sexliv.

- At føde fik mig til at indse styrken ved at være kvinde. Jeg har så meget mere indhold i mit liv. Og at udtrykke den begejstring og sensualitet og den forbindelse, jeg har med min mand, er jeg meget mere afslappet med nu. Jeg føler faktisk, at mit barn har introduceret mig for mig selv, siger hun til magasinet GQ.

Der går vilde rygter om, at Beyoncé er den nye kampagnemodel for H&M. Læs alt om spekulationerne på elle.dk

Under hendes graviditet var der onde tunger som påstod, at Beyoncé bar en kunstig graviditetsmave og rent faktisk havde en rugemor til at bære det virkelige barn. Rygterne opstod, da hendes mave fladede ud under et tv-interview.

- Jeg tager det ikke personligt, og det følger med jobbet, men manglen på respekt er noget andet. Folk går bare for vidt nogle gange, siger hun.

Mangler ikke selvtillid
Til trods for, at hun måtte døjes med en del under graviditeten, så har kemien med hendes mand forbedret sig efter familieforøgelsen, og at de begge er to selvstændige mennesker hjælper, når de skal håndtere de nye roller som mor og far.

- Jeg var selvstændig, før jeg mødte min mand, og vi har sådan en naturlig kemi og et ægte forhold, og det er baseret på de værdier, som det er meningen, at forhold skal være baseret på. Mens jeg voksede op, har jeg set, når en mand eller en kvinde – lige meget hvilket køn – ikke føler sig selvsikre i et forhold. De føler sig en smule fanget. Dit selvværd bliver afgjort af dig selv. Du behøver ikke at være afhængig af, at andre skal fortælle dig, hvem du er, siger hun.

Lille Blue Ivy skal selvfølgelig med mor Beyoncé ud at spise frokost. Se billedet på viunge.dk

Selv om Beyoncé er mor til en etårig, så hviler hun bestemt ikke på laurbæerne. Det er meningen, at hun skal optræde i halvlegen ved Superbowl-finalen den 3. februar. Samtidig har hun planer om at udgive et nyt album i samarbejde med Destiny’s Child-kollegerne Kelly Rowland og Michelle Williams.