Beckhams datter er et lille monster

David og Victoria Beckham har afsløret, at deres datter Harper Seven er stor fan af Lady Gaga!

I søndags havde David og Victoria Beckham deres to-årige datter Harper Seven med til Capital FMs Jingle Bell Ball 2013 i London, og her fik deres lille pige ikke bare lov til at høre sit idol synge, Harper fik også lov til at møde Lady Gaga bag scenen. 

- Victoria og David sammen med Harper fik lov til at møde Lady Gaga bag scenen, og de fortalte stolt, at deres datter er hendes største fan, skriver Daily Mail.

Harper Seven charmerede alle til sin mors modeshow i foråret – se billederne på kigind.com

Lady Gagas fanbase ’Little Monsters’ har altså fået et nyt lille medlem, og Harper er allerede meget dedikeret fan af sit popidol.

- De (David og Victoria Beckham, red.) fortalte også, at selv om hun kun er to år, synger hun allerede Gagas sange, tilføjer Daily Mail.

Victoria Beckham tager glædeligt imod moderåd fra lille Harper Seven

Det var nu ikke kun Harper, der var begejstret for Lady Gaga. Victoria Beckham var utrolig taknemmelig over, at Lady Gaga var så flink ved hendes børn, og hun sørgede for at få en autograf med sig hjem.

- Vi mødte @ladygaga i går og hun var så sød ved drengene og Harper. Hvilket show, hun er FANTASTISK!!, skrev Victoria Beckham på sin Twitter til billedet af sin autograf.

Musikinteressen er dog ikke den eneste ting, Harper har arvet fra sin mor. Den tidligere popstjerne og nuværende designer, Victoria Beckham, afslørede nemlig tilbage i maj, at Harper også har sans for mode og altid komplimenterer sin mors tøj og tasker. Hvem ved, måske er der gemt en lille popstjerne i Harper? Ellers kan hun jo gøre ligesom sin mor og prøve lidt af det hele…

Victorias bedste veninde er gudmor for Harper – se, hvilken skuespillerinde det er på kigind.com