Bar Refaelis kyssepartner kysser talkshow-vært

Det var ikke ligefrem ventet, at den spændstige, israelske model Bar Refaeli skulle bytte mundvand i nærbilleder med den nørdede statist Jesse Heiman under en reklame vist ved Super Bowl-turneringen søndag nat. Reklamen, der er for hjemmesiden Go Daddy, er efterhånden blevet udskældt for at vise den rå, ucensurerede nærkontakt mellem det umage par.

Bar Refaeli giver den gerne som sexet husmor i en kampagne for undertøjsmærket Passionata. Se billederne på seoghoer.dk

Men 27-årige Bar Refaeli var på ingen måder flov over sine udfoldelser, da hun i denne uge var gæst i The Tonight Show med den amerikanske talkshow-vært Jay Leno, som så sit snit til at spørge ind til reklamen.

- Den Go Daddy Super Bowl-reklame, du lavede var fantastisk. Det var en af mine favoritter. Jeg tænker på, om der er nogen chance for, at vi kan genskabe reklamen?, spurgte Jay Leno.

Hertil lød Bar Refaelis hurtige svar:
- Helt sikkert. Spids munden.

Men da Jay Leno lukkede øjnene og gjorde sig klar til et kys med selveste Bar Refaeli, kom 34-årige Jesse Heiman pludselig ind fra kulissen og udførte det i stedet.

- Nu føler jeg, at jeg ikke er den eneste, jokede Bar Rafaeli, da hun og Jay Leno efterfølgende talte om deres nye fællesnævner.

Hårdt arbejde at optage kysse-reklame
Hun måtte samtidig indrømme, at selv om hun var klar over, at Super Bowl-finalen er et stort udstillingsvindue, så havde hun aldrig regnet med, at hendes rolle i reklamen ville skabe så voldsomt et postyr. Bar Refaeli fortalte desuden, at det var hårdt arbejde at få reklamen gjort færdig, og at Jesse Heiman var meget nervøs over at skulle være så tæt på hende så længe.

- Jeg tænkte, at de kunne så godt lide den. De sagde: ’Vi vil have et tættere billede. Og et tættere billede. Og et tættere billede’. Jeg sagde: ‘Kan I ikke bare få tre forskellige kameraer og tage den fra alle vinkler? Behøver jeg virkelig at gøre det 60 gange?, siger hun.

Men det var dog ikke kyssepartneren, som Bar Refaeli ville beklage sig over, for han var med hendes egne ord ’en skat’, og de lyde, der fremkom ved det intime kys, er ifølge modellen helt ægte.

- Jeg har ikke set reklamen på den store skærm, mens lyden er skruet op, men jeg ved, at Danica Patrick (Kvinden der spiller vært i tv-reklamen red.) ved min højre side ikke kunne se på os. Efter hver gang så hun på os og sagde: ’Folkens, lyden! Den lyd!’

Bar Refaeli smed alt tøjet, da hun skulle være model for sit eget herreundertøjsmærke Under Me. Se billederne på seoghoer.dk

Bar Refaeli ville dog ikke svare Jay Leno direkte på om Jesse Heiman kyssede godt, for her lød udsagnet blot: ’Det må du vide.’