Annette Heick: Var optaget, da jeg mødte Jesper

Annette Heick var aldeles ikke ledig på markedet, da hun mødte sin kommende mand, men det fik hun ændret på, så hun kunne være sammen med sit livs kærlighed.

40-årige Annette Heick ved uden tvivl, hvad det vil sige at få en sommerforelskelse på hjernen. Også på det mest ubelejlige tidspunkt. For da Annette Heick som 27-årig mødte sin kommende mand, køkkenchefen Jesper Vollmer, var hun i et andet forhold, der gjorde, at hun ikke umiddelbart kunne rykke på sin tiltrækning. Derfor måtte hun længes efter ham i det skjulte.
 
Annette Heick har nået vidt omkring i sin karriere, og det har givet stof til eftertanke. Læs hende forholde sig til spørgsmål om at være pæn, provokerende eller primadonna i interviewet på femina.dk.

- Min mand var faktisk en sommerforelskelse. Vi mødtes en sommer, hvor jeg overhovedet ikke var ledig, så det var noget rigtig skidt, at jeg blev forelsket i ham. Jeg kan huske, at jeg lagde mærke til, at han har nogle meget, meget store og meget, meget flotte hænder. Jeg blev fuldstændig vild med de der hænder, og så kunne jeg pludselig mærke, at jeg hen over spisebordet havde svært ved at se ham i øjnene. Der skete ikke noget den sommer, men senere måtte jeg afslutte det forhold, jeg var i, og bekende kulør over for Jesper, siger hun i et interview med gratismagasinet ’Om’, der produceres af Coop.

Annette Heick har endelig fået den anerkendelse og succes, som hun har kæmpet for hele sit liv. Det fortæller hun om i et stort interview med Femina. Kom med backstage til fotoshoot med den smukke sangerinde på femina.dk.

I dag er parret gift og har sønnerne Eliot på otte år og Storm på tre år. Annette Heick er i øjeblikket aktuel med albummet ’Grænseløs’, der er et popalbum med et mix af danske og svenske sangere og sangskrivere.