Anne Linnet: Derfor skriver jeg om sex

De mange erotiske passager i Anne Linnets nye erindringsbog ’Testamentet’ har fået enorm opmærksomhed. Den legendariske sangerinde forstår dog ikke, at fortællingerne om hendes tusind sexpartnere har fået så stor opmærksomhed i medierne.

Anne Linnet er glad for kvinder – så glad, at hun i sin nye erindringsbog ’Testamentet’ afslører, at hun har haft et seksuelt forhold til mere end tusind kvinder, heriblandt Ann-Mari Max Hansen, Ulla Henningsen og Gitte Hænning. Der er intet bemærkelsesværdigt ved de mange intime detaljer i bogen. Sex er en naturlig del af livet, og derfor også en helt afgørende del af bogen, mener den legendariske sangerinde. 

- Jeg synes ikke, man kan skrive en erindringsroman om et menneskes liv fra det er 20 år til midten af 30’erne uden at komme ind på det seksuelle aspekt. Det er en meget stor del af ungdommens energi. Så naturligvis er der en stor del af den energi i bogen. Det seksuelle er en stor del af livet, specielt er det meget voldsomt i de unge år, siger 59-årige Anne Linnet til Alive.dk

Sexolog Joan Ørting er en af de mange kvinder, der er blevet forført af Anne Linnet. Læs historien på Seoghoer.dk

Den kommende X Factor dommer er overrasket over, at netop de intime detaljer har fået så stor opmærksomhed i medierne. For bogen handler ikke om sex, pointerer hun.

- Jeg var godt klar over, at det ikke ville gå helt stille for sig. Men bogen handler dybest set om hvordan man overlever stor sorg, siger Anne Linnet.

Får mange reaktioner
’Testamentet’ udkom i november, men det er først nu sangerinden for alvor begynder at få reaktioner fra læserne. Før var det primært reaktioner fra folk, der bare havde hørt om den. Mange af læserne kan genkende følelser, der bliver beskrevet i bogen, fortæller Anne Linnet

- Mange har læst bogen, og skriver om deres oplevelser med den på min Facebook-side. Reaktionerne begynder at komme fra folk, der har læst den, og ikke bare hørt om den. Det er en meget væsentlig forskel, siger hun.

Anne Linnet udgav sit seneste album ’Kalder Længsel’ i oktober.

Som kendt kan det være svært at løbe fra fortiden. På Billedbladet.dk kan du læse, hvorfor Maria Montell er træt af kronprinsen