Anne Hathaway: Min sexappel blev ødelagt

Skuespiller Anne Hathaway startede ud med et sukkersødt image som dæmpede hendes naturlige sexappel.

Det er ikke ligefrem de skarpe kanter, som den 30-årige skuespiller Anne Hathaway er kendt for. Det skulle da lige være den kortklippede frisure, som hun har fået sig i forbindelse med rollen som Fantine i filmen Les Miserables. Stjernen er dog selv fuldt ud klar over, at offentligheden ikke associerer hende med at være en sexet sag.

Anne Hathaway er en af de stjerner, som har været foregangsmænd, når det gælder at klippe håret kort. Se hende og hendes stilfulde medsøstre i galleriet på elle.dk

Hun mener selv, at det er hendes ’vanilje-image’ der har bestjålet hende titlen som sexbombe og afslører samtidig, at hun ikke har det helt godt med, at fans stopper hende på gaden for at give hende et kram og ikke for at tage et billede.

- Jeg er ikke Rihanna. Jeg er ikke sej. Når folk stopper mig på gaden, så vil de ofte have et kram, ikke et billede, og det vil de have, fordi de kan lide mit arbejde, siger hun i et interview med Harper’s Bazaar.

I lang tid har det faktisk været en kamp for Anne Hathaway at gøre op sit image om at være en meget pæn pige, fordi hun i virkeligheden også er så meget andet.

- I lang tid var det mig og min manager mod verdenen. Jeg blev set som en pæn pige-agtig tegneseriefigur fra en bizar parallelverden, som jeg på ingen måde identificerede mig med – meget vanilje, meget sød, meget tilgængelig og ikke interessant. Jeg havde ingen ben i næsen, ingen sexappel, siger hun.

Før Anne Hathaway blev klippet korthåret, havde hun en sød page-frisure. Se hende og de andre kendte kvinder med pagehår i galleriet på viunge.dk

Les Miserables med Anne Hathaway i hovedrollen får dansk premiere den 21. marts.